Portakalkabugu1453 Mehtapkz çok sevindim adınıza rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah❤️
Mehtapkz mucizembenimmm konustuk canim sezeryan olcak 3 kilo ois dogana kadr 4 olir dedi ayrica kafa olcusude buyuk cokti riske atmamak lazim dedi 35 haftalik olduk bugun
mucizembenimmm Mehtapkz benimde öle ama doktor sezeryan olmasın diye ekmek tatlı herşeyi yasakladı vitamin ilaçlarını kestirdi ama ne kadar etkiler ki genetikse bilmiyorum artık haftaya yine çağırdı bide çatı muayeneside yapcakmış haftaya
Mehtapkz Nagihanada evet seninkide baya kiloluymis canim r ve uzeri dogar gununu beklersen benm catim biraz dar ama 3.300 yada 3.500 olursa dogabilir normal ama kafa capida 9.80 cikti sinir 10 cm mis bakalim 20 sinde tekrar cagirdi doktorum sadece r ve uzerini riske atmior doktorum bende cok takilmiprum normal olsun yada sezeryan olsun onemli degil saglikli olsunda nasil oluyosa olsun ic yirtilman biraz olir dedi bana catimdan dolayi
Nagihanada Mehtapkz haklısın tabiki öncelik sağlık Benim doktorumda sen doğurursun dedi çatım müsait sanırım 😊 Sağ salim olsunlarda gerisi çok önemli değil
Mehtapkz mucizembenimmm evet canim ona gore karar verior sanirim bana basta sen normal dogurursun diordu olece ilerledik sonra bebegin kilosuna baktgmzda 2 hafta onden gidiyordu sonra cati derken smdide kafa olcusu cikti riske grmj istemior sanirim benm icinde onemli degl nasil oldgnu saglkla kucagimiza alalimda insallah
Mehtapkz mucizembenimmm sende merak ediosan bak sana verilen bi ultrason kagidi oluyorua orda FL yazan biyer oluyor oste atiyorum 6.78 falan sen bunu 7 ile carpinca bebeginin boyunu ogrenmis oluyorsun
Mehtapkz mucizembenimmm benimkide 2 hafat onde ama benimkinin kafa capini olcerek ve alttan miayane ederek soledi belki senin catin daha genistir benim catimin en fazla 3.500 dogurablcgi yonde oda bebegin kafasindan dolayi dedi kafa olcusude 9.60 yani 10 na az kaldi bir bayaninda catisi en fazla 10 cm acilablrmis icerden disardan kesi atilior ama icerden anca bebek yirtarak gelior ve dikiolar iceriyi hani derlerya 10 cm olunca doguma alinir o oleymis saolsun doktorm herseyi anlatior bize.. normalde dogurursun dior ama yirtilman fazla olur eger bebek kafasi cikmazsa yine sezeryana alablrm dedi secim senin dedi istersen normali deniyelm dedi ben salikli neyse onu tercih ettim sezeryan dedim canm