nurucararslan ElifMetehan mümkün olsa sorun olmayacağını bilsem şimdi doğurmak için can atarım , zor geçiyor artık 🤷♀️
ElifMetehan nurucararslan aynen valla kontrole gidince artık doğurmak istiyorum diyecem diyorum doktora 😂 eşimde o kadar sabrettin şimdiden sonra mı dayanamadın diyor. Tabi onlara hava hoş
nurucararslan ElifMetehan dün diyor ki eşim bana içinde bi insan yetişiyor düşünüyorum da ben yapamazdım herhalde içimde hareket ediyo vuruyo falan korkardım diyo😂😂😂 Allah o yüzden kadınlara vermiş işte diyorum 😂😂
aylince23 Kagan_pasa2 evet yaa bana da oluyor ben hıçkırık diye düşünüyorum ve çok hoşuma gidiyo kıpır kıpır 😁
guluzarozgenc nurrrrrr benimde 22 kasimda tahmini:) 3 haftadir normal dogum pozsiyonundaymis doktor ultrasonda söyledi bas asagida yani
ElifMetehan nurucararslan kesinlikle bu erkeklerin dayanma gücü sıfır. O yüzden rabbim kadınlara vermiş bence. Gece en ufak başı ağrısa ayağa kaldırır heryeri. Bende artık onları ağrı hesabına bile almıyorum diyorum. Ama şöyle bir durum var benim kız sağolsun babasına şimdiden aşık😂
Mehtapkz snagkts aaa benimde sezeryan ama 11 kasim normal dogum sezeyan 2 hafta once oluyorms galiba cmrtesi gnu gun alicaz insallah suan kac haftaliksin canm birde bebis kilosu ne kadr bizim bebeis cok kilolu gidior oyuzden sezeryan
snagkts Mehtapkz 11 kasim 37+5 oluyorum doktorum suyun fazla o tarihi bile beklemeyebilir dedi 🙈 suan 32+3 deym gecen hafta gittigimde 2100 gramdi
Mehtapkz snagkts anladim canim bakalim bende yarin gunu alicam benim suan 34+5 bana nezamana vericek sabirsizlaniyorum
Gamze612 Gizem51 benim de birmalde 6 aralik ama bebis onden gidior kasim sonu gorunuyor.. erken dogum riskim var yatiyorum, ama doktor hic tahmini bi zaman soylemio😩