1prensesannesi Tase 18 kasım tahmini ama erken gelecek kızım öyle hissediyorum hatta sınav günü içime doğuyor niyeyse🙈😅😅
Seyma18 Tase benim oğluşumda 22kasimda gelecek sözde ama ben erken geleceğini hissediyorum 😊 Şimdiden doğum pozisyonundaymis zaten
Tase 1prensesannesi Bendede erken dogum riski var daha dün hastanedeydim sancim var ilac verdiler erken dogmasin diye 😕
Turtam Gulsahh Benimde qebelik hesaplamada 24 kasım dıe cıkıo ama doktorum 10 kasım dedi kızım bakalm ne zmn qelıcek ♥️
Busranurasikk Bulutalazinannesi yaa benimde 23 Kasım Allah nasip ederse tabi ultrasona göre önde gidiyoruz 🙈
nurrrrrr Seyma18 benim de oğlum 22 Kasım aynı gün. 😂 doğum pozisyonun da nasıl oluyor canım. doktor mu dedi
Elif-1516 Seyma18 22 Kasım gözüküyor benim de ☘️ Benim dogum günüm de 25 Kasım umarım dogum günümde gelmez 😬
Gizem51 Kasım sonu aralık başı görünüyor dedi dr ama.15 den sonra gelebilir hazırlıklı ol dedi erken riskim.var allahım korusun
Tase Gizem51 Bendede car erken dogum riski sancilanma oluyor dün hastanedeyken sanci ölcme makinesini taktiklarinda cok sanci girip ciktigini gördüler ilac verdiler insallah gününde dogar:((
Gamze612 Gizem51 benim de birmalde 6 aralik ama bebis onden gidior kasim sonu gorunuyor.. erken dogum riskim var yatiyorum, ama doktor hic tahmini bi zaman soylemio😩
Seyma18 nurrrrrr evet 2gun önce şeker yüklemesi yaptırdım ultrasondan bakarken dedi zaten öncesinde bende hep kasıklarımda hareket hıçkırık hissediyorum demiştim
guluzarozgenc nurrrrrr benimde 22 kasimda tahmini:) 3 haftadir normal dogum pozsiyonundaymis doktor ultrasonda söyledi bas asagida yani