SuperMomm Bilinmezinannesi benimkide öyleydi petegin üstüne koyun ısınsın bi de öyle deneyin tekrar donarmı bilmiyorum benimkinede bakmadım bugun geldi daha
Gerginim Bilinmezinannesi ben ebebekten aldim oyle bir sorun olmadi. Yogun ve yapiskanli bi kivami var eritin petekte oyle deneyin. Acaba icinde mi yok
Fatmadumankorc __Cansu__ yalnız çatladıktan sonra kullanılmıyor bu çatlamadan kullanmanız gerekiyor ki işe yarasın.
cennetkokulum_ Valla ben memnunum delik açılmaya başlamıştı göğüs ucunun yanında sürdüm ertesi gün geçti acımaya başlamıştı geçti
Anemoniasp __Cansu__ Hamilelikte masaj yapmak önerilmiyor rahim kasılmasını artırdığı için. Doğum sonrası mı demek istediniz?
Kubrabasar Bilinmezinannesi merhaba aslında yumuşak bi yapısı var tam krem gibi değil ama rahat sürülebiliyor olması gerekir.. benim doktorum doğumdan 10-15 gün önce başlattı hiç göğüs ucum acımadı bile bana çok çok iyi geldi..
Anemoniasp Çok yoğun yara varsa garmastan Pomad öneriyorlar. Ben şu an 38 haftalığım. Göğüs ucumda hafif çatlaklar vardı. Lansinoh sürüyorum 1 haftadır iyi geldi.
Gnysrp Bilinmezinannesi bence ayva çekirdeğini deneyin . Bi kaç tane ayva çekirdeğini biraz suya koyun jel kıvamına gelecektir onu sürün hemen iyileşiyor
Busrabaksii Bilinmezinannesi Ebebekten aldım benimkide aynı valla. Hatta ilk surcegim zaman paketi baya baya sıktım dedim inşallah patlayıp hepsi akmaz ama yok vazelin gibi. Koyu kıvamlı olması daha güzel ama daha çok duruyor göğüste. Göğüs yavaş yavaş çekiyor. Ben bir defa sürüyorum iki gün rahat nemli kalıyor. Kremi sürünce bide makyaj pamugu kapattım üstüne
Bilinmezinannesi Busrabaksii kremi sürüp kapatmayın diyorlar iltihaplanma olur nefes alması gerekiyor cildin
Bilinmezinannesi omerim32 onuda kullanıyorum canım yatana kadar onu takıyorum sonra lansinoh sürüp yatıyorum 😀36+2 deyim
denizvebulut Bilinmezinannesi yapısı öyle onun çok kıvamlı. Mevsim itibariyle iyice sert oluyor. Tek başına krem pek işe yaramıyor mutlaka kalkan kullanın. Ben avent kalkandan çok memnun kaldım.
elifanne7 Bilinmezinannesi Bende aldım ama normal krem sarımsı 10 ml olan mor Öyle zor da sıkılmıyor 😂