Livaninannesi RumeysaNur34 Bnde 16 da hissettim ama oğlum daha hareketliydi bana göre ama dedim ya 30haftadan sonra canıma okuyor galiba uslu kız olacak derken😍😍
RumeysaNur34 Livaninannesi Ahaha bendede tam tersi oğlum 25 den sonra gerçekten hissettim kızım ona göre daha kıpır kıpır 😅😅😍
Nihaliko RumeysaNur34 amin canım inşallah inan elimi karnıma koydugumda ve o hareketleri ,tekmeleri hissedince hep dua ediyorum, Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah diye 🤲🏻 inan yaşayan daha iyi biliyor 🕊
RumeysaNur34 Nihaliko aynen canım Rabbim isteyen hakeden herkese yaşatsın sağlıkla büyütün sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🤲💞💐
Nihaliko Livaninannesi benim biraz sorunlu olduğunu için doktorum sezeryan yapacakmış 🤷🏼♀️ sağlıcakla gelsinde inşallah 🥰
ZZeynepP1903 Nihaliko ay senin daha zorlu geçmiş canım ya çok şükür o haftalardan bu zamanlara gelmişsin. İnsallah bundan sonrası güzel olur biz serklajlı anneler için. Gercekten hem zorlu hem sıkıntılı süreç Allah kimseye yasatmasın. Bende 24. Haftamda oldum bugüne geldik işte bakalım nasip ne zaman dogacak 🤲🏻
Nihaliko ZZeynepP1903 sağol canım benim. Şükürler olsun öyle, böyle geçti. Hisseder diye üzülmedim, stres yapmadım, hep konuştum oğlumla, dualar ettik ,oda annesini dinledi uslu durdu pandispanyam 🥰👼
Livaninannesi Nihaliko bnde normal istiyorum İnseAllah şuan öyle görünüyor Dr nekadar sürede bı çağırıyor
ZZeynepP1903 Nihaliko zaten rabbimden baska sıgınacak kimsemiz yok gerçekten Allahım acılarını göstermesin. İnşallah saglıcakla kavusuruz. Yaa pandıspanyam sevdim bunu 😂 artık hafıf hafıf agrılarım oluyor gece saga sola zor dönüyorum ve bu aralar ıyıce sertlesmeye basladı 🤦🏻♀️
Nihaliko ZZeynepP1903 pandispanyam tabi 🤤 hele sağlıcakla bir doğsun inşallah nasıl yicem onu 🥰 o sağ, sol olayı zaten bitirdi beni. Geceleri oturma odasında yatıyorum çok döndüğüm için adam da rahatsız olmasın diye ve göbeğimin sağ üst bölümüne çıkıp taş gibi yapıyor sıpa 🤷🏼♀️ ama bide beni çok rahatsız eden burun tıkanıklığı geçmiyor gebe kaldım kalalı burnum açılmıyor 🤔