elaweannesi alparslanannesii1661 acaba böyle mi kalır 4 çeyrek wardı bende doğum parası ayırmıştım bilseydim bugün satardım🙈
Alyabebekk elaweannesi düşecek daha da şuan 776 sabaha 600 lere kadar düşer. 6 dk önce 855 ti şmdi 776 olmuş. Çok hızlı düşüşte
Suzanne Kızlar bugün 600 tllik altın hesabından altın aldım şuan 400 TL kaldı ülke beni bekliyormuş 😂😂😂😂😂
Tugbaa2937 Suzanne al bendende o kadar bende durdum durdum altı. Parayı altın hesabına yatırdım. Vay başıma gelenler ama bence çıkar böyle durmaz
Minikpanda6 Suzanne bacım seni feda edicez üzgünüm ülke duzeldin biz zararı karsilari, 🤣 nolur acliktan olcez yoksa
Aslaninannesi01 Denizyildizii fena düşüşte görümcemin kocası 60 gram bilezik almış bugün görümcem de seviniyordu bir iki saatte binlerce lira zarar ettiler
elaweannesi Aslaninannesi01 oda birşey mi bizim tanıdık 171 milyarlık altın aldı şu an 141 milyar ediyor anlık 30 zarar etti
Zuleyha1655 Aslaninannesi01 80 gramda benim borcum var 50 bin lira zararım vardı şuan aldığım miktara geri dönüyor çok şükür
Cansuada24 Yarın tekrar yükselir neye göre bu düşüş yarın bir kapalı carsı acılsında ozman görünücek dalgalanma
Cansuada24 Morprenses dediler işte daha hic birşey belli degil ya keske 400 lere düşşe bu düşüş göz boyama ama iste anlayan yok
Tugbaslan3458 elaweannesi evet 2 gündür diyodum kendi kendime şöyle düşeceği gün gidip hepsini bozdurcaksin tam dibe vurduğu an gidip yerine alicaksin kâr böyle yapılır diye ama geç kaldık anam 1326 düştü resmen 1700 den
Aslaninannesi01 elaweannesi Allah korusun bn böyle zarar etsem çok üzülürdüm eşimde arabayı satalım altın alalım çocuğumuzun geleceği için dursun diyordu ay iyiki de almamısz düşünce belki alırız ama şuan bu dalgalanmada ne alınır ne satılır
Tugbaa2937 elaweannesi aman oda bişey mi ben altınları 2 ay önce yükseldi diye bozduk. 2 ayda rahat 80 bin zarar ettik. 🙈🙈 Ama nasip herkez nasibini yer yine karlı bozmustuk hiç olamamsindan iyidir
elaweannesi Aslaninannesi01 dimi ben zaten tanesini 800₺ den almıştım gene kardayım yani ondan düşerse üzülmem
yavuzhan1707 Denizyildizii ayy bugun bizde bozdurduk 10 gr 9000 e yakın para etti üzülüyordum bozdurduk diye en son çaremiz altın bozdurmakti