Elifinannesi11 Nurklc38 38 hafta inşallah canım 😢şu an bile sancı çekiyorum ama hep yalancı sancı çıkıyor 4 5 saat sonra geçiyor uyuyorum
Nurklc38 Elifinannesi11 Benim tam 39 da gece sancılarım baştı hiç bi belirtim yoktu bi anda ağır sancım kanamam başladı öyle doğuma gittim😂 burda bilen bilir çok suyum gelsin diye etmedim dualar kalmadı amaa gelmedi bi şu su hahaha
beyah Nurklc38 Canım hareket önemli mi normal doğum yapıcam da 40 haftama 3 gün kaldı hareket et diyor herkes ben yatıyorum sürekli ne nişan ne su ne bişey var bu doğru mu çok merak ediyorum hareketle alakası varmı
lavininannesii Nurklc38 valla ne desem bilmiyorum artık 🤷🏻♀️Memeyi zaten çoktan bıraktı şimdi mama da yemiyo doğru düzgün açlık grevi filan yapıyo sanırım uyku desen o da yok gerçekten yıldım artık🤦🏻♀️Ne büyüyo ne gelişiuo
Nurklc38 lavininannesii mamayı niye yemiyor beğenmiyor mı artık mamayı değiştirsen. Gündüzde mi uyumuyor:(
lavininannesii Nurklc38 kız değiştirdim mama baktım olmuyo biberon değiştirdim yine olmuyo değişik bi model yapmışım 🙄🙄perşembe doktora gitcez işte bakalım
Nurklc38 alparslanannesii1661 Valla ya ne yazsak linç biri yazmış ki burayı gün odası yaptınız kahve postları atıyorsunuz çay atıyorsunuz. Biri de demiş ki sen hapyy momu görsen hep çıldırırısn o zaman😂😂
lavininannesii alparslanannesii1661 hahahahhaha ne yaparsın bilmem ama değiştirmelisin ya da profilini değiştir karıştırıyorum😂😂
Susam-reis7 Bizde 21 günlük olduk bugün sağlığımız yerinde çok şükür 🙏 ama şimdiden süt ve süt ürünlerine alerjimiz olduğunu söyledi doktorumuz biraz dikkatle bunu aşıcaz zamanla inşallah
Nurklc38 Susam-reis7 Doktor ona göre liste verir canım aşarsınız umarım. Aynıyız o zaman 30 kasım da mı doğum yaptın