Aslaninannesi01 Anna-Karenina oğluma sarılıp ağladım neden bu kadar duygulandım bilmiyorum size dua ettim sizde kokularını içinize doya doya çekersiniz inşallah 🤲🏻
Anna-Karenina Aslaninannesi01 Yaa aglama nolur. Gurur duy kendinle. İnsallah saglikla gelirlerde sacim basim birbirine girer kollarim kusmuk icinde kalir 😁😁
Anna-Karenina charlottececi Rabbim minnoşlari size bagislasin. Bize de bol bol dua edin 😍 Allah hepimize kolaylik versin insallah. Saglikla gelsinler canparelerimiz 💜💚
Ece003 Anna-Karenina inşallah tüm bebek bekleyen annelere heleki tüp bebek olanlara zaten zorlu süreçten geçerek bebek Sahibi oluyoruz birde kaybetme korkusu yaşamak çok zorluyor insanı aman dikkat edin ağır iş yapmayın lütfen 😘
Aslaninannesi01 Anna-Karenina merak etme annesi saçın başında birbirine girer kusmuk içinde de kalırsın uykusuzda kalırsın ama hep bebeğine baktığında şükredersin Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Watashiva3454 Anna-Karenina yaaaa ikizlerin süprizi annesini korkutarak olmuş :) bol bol dinlen cankm tutunana kadar dikkat et . İnşallah güzel haberleri alırsın gönlüne göre olsjn herşey.
yigitegenin_annesi1 Anna-Karenina sağlıkla kucagına almak nasip okur inşlah dikatli ol ilk 3 ay mümkünse iş vs yapma iş senden bebekleirnden önemli değil ömür biter iş bitmez dualarım seninle💚💚
Anna-Karenina yigitegenin_annesi1 ayy ne işi bacoo valla tuvalet yatak arasinda takilicam yeminle. Dun aldim boyumun ölçüsünü temizlik benim icin bitmistir 😁
Zeynoooooo Anna-Karenina Rabbim sağ salim kavusursun canım çok dikkat et kalkma ayağa ilaçlarını kullan rabbim isteyen herkese nasibetsin
dudininannesi Anna-Karenina Kurban olduğum Allah’ım sana bağışlasın. Kendini yorma sakın. Ayaklarını yüksekte tut ve uzan. Allah’ım yar ve yardımcınız olsun 🙏
Belacivciv Anna-Karenina İnşallah sağlıkla ilerler hamileliğiniz, sağlıkla kucağınıza alırsınız ikisinide🙏🏻🌸 Bol bol dinlenin, stres yapmayın. Her şey güzel olsun sizin için🙏🏻
Minnosun Anna-Karenina Ay ilk basda okudum üzüldüm sonra sini okudum çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle
Hilal56 Anna-Karenina rabbim merhaba sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Lütfen kendinixi yormayın iş yapmayın boşverin ev pis kalsın ben de haftalarca yapamadim hepsi olur zamani gelince yeter ki onlar iyi olsunlar
Anna-Karenina yigitegenin_annesi1 2 yildir tup bebek icin ugrasiyoruz kuzum. 5 yildir evliyiz ama hic ertelemedik yani 5 yildir savaş halindeyim ☺️
hayat_23 Anna-Karenina inan o kanı görmek çok kötü bir his.. Ama şükür et ki bebeklerin seninle ❤️ ben o an çok çaresiz hissettim titredim doktora gittik, zaten düştü.. Sımdı de hayırlısını istiyorum Sende Bana Dua et 🥰 yasadım ya senı cok iyi anlıyorum
Anna-Karenina hayat_23 kiyamam kuzum benim anliyorum seni cok iyi. 3 kere daha hamile kaldim bundan once malesef hep kotu bittiler. Dualarim seninle canim benim. Rabbim yardimcimiz olsun
yigitegenin_annesi1 Anna-Karenina rabbm emeklerini duarlrın karşiliğini veriir inşlah💋💋 sağlıkla kavuşursn ikizleirne