Dilara0606 Kizlar doktorum benim vitaminlerime baknadan filan vitamin yazdi d vitamini damla aksam 2 tane almam lazim ama cok midemi bulandiriyo bnde kullanmıyorum haftaya gidince soylicem siz ne vitamini kullandiniz gebeliginiz boyunca bu durumu yaşayan varmı
autumn Dilara0606 biseylere ekleyip alabilirsiniz ben ekmeğe yoğurda labneye falan döküp alıyorum oyle cok hissedilmiyor 9 damla alıyorum ben 2 damla hiç hissedilmez
Ozlem0133 Dilara0606 Bende damla kullanıyorum canım doktorum ekmeğin üstüne damlatıp iç demişti birde decavit hap kullanıyorum vitamin
deletedmom87894 Dilara0606 şuan 3 ayrı d vitamini kullanıyorum🤦🏻♀️Neden öyle yaptı doktor bilmiyorum kanada bakmıyor bence
Elfgrcn Dilara0606 bence ilaç yerine bol bol sebze meyve yiyebilirsiniz ben hiç vitamin kullanmadım☺️
autumn Dilara0606 ben öncesinde de kullandım doktorum yoğurda döküp ye demişti prof du doktor şimdi de öyle yapıyorum sorun olmaz bence siz de en kötü ekmeğe damlatabilirsiniz
Mrvyzrblgn Dilara0606 kan değerine bakılmaksızın veriyorlar ben sordum doğuma kadar sürekli kullanılması gerekirmiş zaten aile hekimleri ücretsiz veriyor 12. Haftadan itibaren
Sevda555 Dilara0606 kan degerinine bakmasina gerek yokki canim d vitaminlerinin bebege yarari çok kilo aldirabiliyo
Ozlem0133 Dilara0606 evet canım doktor ona göre verdi bunlar haricinde kan hapi birde vitamin iğnesi vurduruyorum
Dilara0606 Mrvyzrblgn bazilari hic kullanmamis ama vitaminimiz yerindeyse bosa aliyoruz eziyet yani bize
Ozlemdiril Elfgrcn d vitamini güneş ve vitaminlerden baska hiç bir meyve sebzede yok canım sende eyer yeteri kadar güneş almıyorsa vucudun ki apartmanlarda yasıyoruz mutlaka kullan saçlarına iyi gelır kemiklerine iyi gelır normalde cabuk yoruluyorsan ona iyi gelıyor faydasnı arastr bence biraz yine senin tercihin tabi ☺️
Canimbebegimm41 Dilara0606 meyve suyuna damlatıyorum denemelısın benımde aşırı mıgdemı bulandırıyordu
serpilctn Dilara0606 d vitamini bana da verildi hatta iki ilaç verdi biri d vitamini günde bir kere 4 damla şeklinde kullanıyorum diğer verdiği ilaç ta tüm vitaminlerin bulunduğu bi ilaç bunu doğuma kadar kullancaksin dedi onunda içinde d vitamini var ayrentende verdi sordum d vitamini bebeğin kemik gelisimi için çok önemli düzenli bi şekilde kullan dedi bnce sende kullan d vitamini kullanmak için vitamin eksikligi yasaman gerekmiyor doktor tavsiye etti bildiği vardır kullan