eca Aybala94 aynı şeyleri yaşamışız resmen bu yazıyı ben yazdım sandım bir an☺️ Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
Mercimek1234567 Bende 5+2 de keseyi gordum amaa kanama alanımda var korkuyorum da haftaya randevum var insallh birsey olmazda.kalp atisimizida duyariz hayrlisiyla.
maviaycan33 6 haftalik gebeyim bu programa yeni üye oldum keseyi 4 haftalikken gördük ayin 29 unda kalp atışlarını göreceğiz inşallah sağlıklıdır lütfen dua edin
Mercimek1234567 Merve_12345 peki ne kullaniyorsunuz progestan kullanıyorum hap halini ne kadarliksiniz kanamaniz varmi ben biraz fazla korkuyorm herhalde yaaa.
kendincebirii Kubra1234567 biz keseyi, bebişi kalp atışını gördük duyduk şükür🙈 7.haftadan selamlar 🙋🏻♀️
Merve_12345 Mercimek1234567 benimde kanama alanım var progestron fitil kulanıyorum ben tup bebek ile gebeyim bide
Mercimek1234567 Merve_12345 ne kadarlik hamielsiniz peki ne zmandr var acaba ben daha 5+3 gunluk hamileyim .
Merve_12345 Mercimek1234567 6+1 bi hafta once gittim kanama alanı var dinlen dedi surekli uzanıyorum salı gunu randevum var
Mercimek1234567 Merve_12345 anladm ben persembe gunu gitmistim 5+2 iken smdi persembe gunu tekrar randevum var kanama alanim benmde var bnde dinleniyorm ilaclarimi felan kullanıyorum insallh hayrlisiyla gecer sizinkide benimkide.
Kayraannesi Kubra1234567 benimde şuan 4+3 5 haftalık olunca gidecem çünkü hâlâ kontrole gitmedim umarım bende keseyi görürüm
Kubraayy Princessmami masaAlllah sağlıkla gelsin insaAlllahhh bebiş bnde şuan 6+3 6+6 da randevum var insaAlllahhh bizde duyarız.
Selinayyy 6+1 haftalığız bugün kontrolüm vardı kalp atışlarını duyamadık henüz 7 haftada kalp atışlarını duyan var mı kese ve bebek gayet iyi dedi ama kalp atışlarını duyamadık perşembe tekrar gidicem inşallah duyarız
Neslinurr Selam 5 gün gecikmem var kan testi yaptırsam cikarmi 1 gün geciktiginde yaptırdım çıkmadı doktor 7 günde çıkar dedi