Mnk16 Kubra1234567 4 haftalık öğrendim kese görüldü bugünde 6 haftalığım gittim Allah’a bin şükür bebekte kalp atışı da görüldü
Aybala94 Kubra1234567 5+6 olduk bizde geçen Cumartesi keseyi gördük haftaya Salı da kalp atışı için gidicez inşallah 🙏🏻 Daha önce bir düşük bir de dış gebeliğim var bakalım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bu kez 🙏🏻
Emumi Kızlar ben 5+4 günlük gebeyim son adetime göre. Ama covidim şuan karantinadayım. Karantinam bitip doktora gidene kadar 6+6 günlük olucak sizce hem keseyi görüp hem kalp atışını duyabilir miyim ?
moom222 Emumi senden bir gün önce ben gitmişs olucamm6+5 olucamm cnku bnce gözükür ama bnm gozukurse söylerim cnm sana
eca Aybala94 aynı şeyleri yaşamışız resmen bu yazıyı ben yazdım sandım bir an☺️ Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
Rumeysaakyr Kubra1234567 5+1 keseyi gördük Çok şükür iki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi 🙈 Rabbim evlatlarımızı bagıslasın sağlıklı hayırlı evlat versin
moom222 Emumi haftaya persembe gidicem cnm sen şuan 6+6 değilsin demi yanlış anlamadım karantinadan sonra gidiceksin karantinadan sonra 6+6 olacaksın demi
Ftynur Kubra1234567 4 haftalıkken öğrendim sancım vardı gittim kese dahi görünmedi 5 haftalıkken gittim kalp atışını dinledik