Nur1234 Bbdd Aktarda satılıyor ve avm lerdeki Aktarda da satılıyor ben oradan almıştım ama ben basur için degil çatlamamak icin sürüyorum ve çok memnunum
Acemimum Bbdd canım doğal yağ sonuçta bnde bi zararı oldugu düşünmüyorum kullanıyorum ama hiçbir faydasını görmedim malesef belki birazck acısını hafifletiyor
Bbdd OktayMeltemSahin bunu bizim bir tanıdık kendi yapıp verdi ama aktarlarda vardır diye düşünüyorum. Bi hamile tanıdığımız çok sknti çekmiş bu durumdan yağı kullanmış hemen geçirmiş skntisini
OktayMeltemSahin Bbdd bende burada çok okudum iyi geliyormuş çok ama yine de doktorumuza danışmak en iyisi bence
Bbdd Cismmpoyraz48 sorması ayıp nasıl yapılıyor acaba pamuğa sürüp koyun dediler ama ne kadar durcak öyle
Cismmpoyraz48 Bbdd aynen canm pamuğa bolca sürüp koyuluyor biraz içe doğru da sursen dha iyi icte çünkü problem özellikle büyük tuvaletinden hemen sonra sür dogumdan sonra sıkıntı yaratio ya benim ilk dogumumdan sonra ıkınmadan oldu şimdi ikinci ye hamileyim yine olcak ama yapcak bsy yok bi yakınım ameliyatini olmustu ama yine tekrarladı bende o yüzden olmak istemiorm 🙁
Bbdd Nur1234 çatlamaya karşı da çok iyi olduğunu söylüyorlar hatta bazen kırmızı halindeki çatlakları geçirdiğini söylüyorlar
UmmOmerHattab Bence yararlı olabilir, her türlü yarayı da kapatıyor zaten. Ben bebeğimin poposuna da sürüyorum bezini bağlamadan, daha hiç pişik olmadı. https://www.instagram.com/dogal_sirince_urunleri Burdan temin etmiştim
Bisaniye UmmOmerHattab banyodan sonra vücuduna nemlendirici niyetiyle de sürebilirsiniz yumuşacık yapıyor
Acemimum Bbdd bnde düşündüm onu önce sürüp sonra fazlasını peçeteyle emdiriyodum o zaman sıkıntı olmuyor 😊
Caglaaa Bbdd bizim oralarda yapılıyor ama basur için sürmüyorlar genelde gunde bir tatlı kaşıgı ile içerler. Yanık, yara, pişik eger vucudun dışındaysa kantron yağını sürerler tabi siz yinede bir araştırın
Bbdd Nur1234 cok şükür inşallahta olmaz 😊 benimde 33. Haftam şimdilik hiç yok ama sadece lierac kullandm😊
Acemimum Nur1234 şuan çok imrendim size ben daha 23 haftalığım karnım harita gibi o kadar kreme rağmen 😐😁