Esrks 2609nrgl bende aynı şekilde beş gün klomen kullandım sonra 21 mm oldu çatlatma iğnesi vuruldum bakalım beklemedeyim
Mfyy 2609nrgl benimde 4 5 kimyasal var artık hiç olmayacak gibi geliyor çünkü hiç bir problem yokken sürekli kimyasal olması tüm umutlarımı yitirmeme sebep oluyor
seymaa4 2609nrgl merhaba umarım hayırlı sonuçlar alırsın bende aynı süreçten geçtim yumurtalıklarım hiç çalışmıyor derecesindeydi doktorum klomen verdi kullandım bitti ovitrelle vuruldum ve sonrasında da gün aşırı ilişki önerdi günde bir kaç kere yapmanı tavsiye etmem çünkü bir faydasini görmezsin kalite yönünden doktorun dediği gibi gün aşırı yaptık ve eşim bolca bitter çikolata ve keçi boynuzu tüketti çok faydası olduğunu duymuştum ve sonrasında 1 ay sonrasinda hamile kaldım Rabbime binlerce şükür ki inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın kafanın boş olması da çok önemli hiç birşeyi kafaya takmamakta bu süreçte
2609nrgl seymaa4 ayyy amiin canım inşallah bende bugun hep muz yedirdim keçi boynuzu pekmezi propolıs içiyoruz bitter çikolata güzel sonuçlar almayı ümit ediyorum 😇🤲🏻
ayseyilmaz96 2609nrgl Merhaba canim bende ovitrella ile hamile kaldım ayni evrelerden geçtim benim de yumurtam catlamiyordu o yüzden döllenme gerçeklesmiyordu doktorun klomen verdi sonrasında ovitrella . iğneden 12 saat sonra ilişki verdi 36 saat sonra bidaha ve 12 saat sonra tekrar ilişki verdi sonrası size kalmis dedi dediklerini yaptım 2 hafta sonra hamile kaldım ve ilk iğne denemesiydi simdi 8 aylık hamileyim hamdolsun bu şekilde oldu
2609nrgl ayseyilmaz96 oyyyy maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim çok duyguulandım rabbim inşallah inşallah banada nasip eder en büyük hayalim anne olmakkk 🤲🏻
2609nrgl ayseyilmaz96 peki nelere dikkat ettınız neler yaptınız mesela benim şuan ilişki oldu 20 dk ayakalrımı kaldırdım ama dayanamadım tuvaletim geldi kalktım ☹️
ada58 klomen kullanamadığım için gonalf iğne vurundum, çatlatma iğnesinden 2 hafta sonra gebelik testi yap dedi doktorum, sizler ne zaman test yapmıştınız nasıl öğrendiniz?
ada58 2609nrgl sabah beta hcg me baktırdım geçen ay 1.2 çıkıyordu sonuç. 2.61 ilk defa yükseldi reglime 10 gün var. 2 gün sonra tekrar vericem test