Melos580 Gamzeucan hadi hakkımızda hayırlısı ben verdim şuan eve doğru gidiyorum bakalım sonuçlar öğleden sonra çıkacak pazar kan verdim dedim çok erken vermişsin çıkmaz dediler zaten sizde haber verin durumu
Melos580 Gamzeucan cıktı canım negatif bir kaç güne olursun adet dediler belli bir süre ara vermeyi düşünüyorum benim aslında prolaktinim yüksek ama doktorum umursamadı hiç 70 olam değer sınırda dedi bilmiyorum doktorumu bile değişebilirim
Melos580 Gamzeucan bir doktor var onun yöntemi baya kalan var Bakalım bende bu ay deneyip kpss ye hazırlanmaya baslayacam biraz bu konuyu kapatmayı düşünüyorum kafamdan atmayı
Melos580 Gamzeucan benden büyük ihtimal rahim filmi isteyecek diğer ay bu ay yine ilişki olsun dedi ilaçların etkisi devam edebilir dedi ama benim prolaktin sorununu çözmek lazım
Melos580 Gamzeucan araştırma hastanesi ama daha gitmeyi düşünmüyorum yaza kadar durup özele gitmeyi düşünüyorum
Gamzeucan Melos580 benim döllenme olmuş ama tutunamamış üzüldüm bugun gititm doktara kahve rengi akıntıyla adet başaldı parca gibi bily düştü :(