Sevgi25 Melek141120 yeterki oğlum toparlasın ağzıma sürmem çok zor bi dönem Allah kimseyi düşürmesin doğum yapmayı bile düşündüm belki dışarda beslenir diye siz şimdi kaç haftalıksınız ben 35 haftalığım bebeğimin karın ve bacak çevresi 31 haftalıj
Sevgi25 Melek141120 ya çok sevindim söylediklerini uygulamaya başladım inş işe yarar:) senin sayende umutlandım
Melek141120 Sevgi25 merak etme canım bende çok korkmuştum ama güzel haberi alınca sevindim. Nar yemeyi unutma her gün bir kase kanı sulandırıyormuş. İnşallah senin bebiş de hemen toparlar. Şimdi amacımız kalan 2 haftayı da kapatmak inşallah oda olur ❤️
Akturk Melek141120 çok sevindim canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Benim de geçen hafta 2 hafta geriden diyordu beslenmeme dikkat ettim muz ceviz süt yoğurt 2 yumurta haftalık balık et sebze hergün meyve bu hafta gününde şükürr🙏 Sağ salim atlatsak şu haftaları diye bekliyorumm
Melek141120 Akturk yaa maşallah size de ❤️ ben aslında beslenmeme dikkat ederim normal zamanda bile ama demek ki daha dikkatli olmak gerekiyormuş bunu anladım. İnşallah gününde zamanında gelirler ❤️ sağlıklı olsunlar ❤️
Sevgi25 Akturk biz hatta doktorlar önümüzdeki hafta doğumu konuşucaktık ciğer geliştirici vurulucam ama doktor yoğun bakım süreci daha yorucu olur dedi bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim dedi diken üstündeyim
Sevgi25 Melek141120 merhaba sana teşekkür etmek istedim söylediklerini yaptım ve bebeğim 150 gr almış çok sevindim karın bölgeside az da olsa gelişim göstermiş😊
Melek141120 Sevgi25 yaa çok sevindim ❤️❤️ benim bebeğim de büyüyor çok şükür inşallah daha da güzel haberlerini alırsın ❤️❤️
Smgee Kızlar benimde gelişimi geride dendi karın çevresi 2 hafta geride, 28 haftalığım.Takip edelim dediler bugün nstye girdim hareketlerine bakılacakmış. Ne yapmam gerekir bilmiyorum
Melek141120 Sevgi25 her gittiğimde büyümüş oluyor farkı tam kapatamadık henüz ama en azından erken doğum diye bir risk koymadı doktorum şu an hala sıkı takipteyim ama böyle gitmesi çok iyi dedi. Ciğer geliştirici de yapmadı o yüzden. 35+4 olduk inşallah aceleci olmaz kızım biraz daha büyütürüm 🥰 ama mesela 3 gün arayla gidiyorum 3-4 günlük büyümüş oluyor karın çevresi çok şükür
Sevgi25 Melek141120 çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah küçük hanım😊benim biraz daha yakın doğuma fark fazla ama az da olsa gelişim var 36+4 yim