asyaninannesii 12eylul aynen cnm rabbim herkesin gönlüne göre versin insan 2 meyveyi de tatmak istiyor haliyle
esgun 12eylul aslında bebeğin duruşu güzele benziyor iki bacak arasını alttan çekmedi mi doktor öyle daha net belli oluyor. Onlardan iyi bilecek değiliz tabi ki ama merak ettm☺️
Esmanurr3 Nebyaa bn erkeğe benzettim ama öğrenince yazın lütfen eltimede %80 kız demişti sonradan erkek dediler
Rezan_korkmaz 12eylul benim bebişimle ultrason resminiz çok benziyor 12 haftalıkken cinsiyeti erkek dedi doktorumuz 14 haftalıkken tam emin olamadan Erkek gibi dedi geçen hafta 17 haftalıken kız dedi bakalım artık kısmet hayırlısı olsun inşallah 🤗
Esmanurr3 12eylul kız dedi gördük ama genede insan acaba diyo bn gebelik düşündüğümden beri hep kız hissettim diğerlerindede hissetmiştim ama bakalım gene bi acaba oluyo tabi
Alp52 @12eylul rabbim gönlüne göre versin inşallah canım kız erkek fark etmez sağlıklı olsun diyoruz ama cinsiyetinide merak ediyoruz işte bide canım yanlış anlamazsan son adet tarihin mi 12 Eylül
Alp52 @12eylul benimde 12 Eylül oyuzden sordum canım geçen hafta devlette bana cinsiyeti belli değil dedi ilk cocugumu 13 haftalıkken öğrenmiştim devlet hastanesi cok geç söylüyormuş hiç bekleyemicem valla özele gidicem biraz sabırsızım
Esmanurr3 Wonderful_mom sizle alakası neymiş çok bakmak istiyolarsa eşinize baksınlar bu sizle alakalı değilki hem kızın yeri bambaşka siz takılmayın onlara