Olmuyor-12 ozmus bende muayene oldum bugunde ocakta fiyatlar 315 325 mi ne dediler bu kadar zam olurmu ya
Dilankaraman ismihanpoyraz_3535 Ben 8 aydır gidiyorum ilk muayneyi açtığında o ücretti hatta Ege yaşam hastahanesi deydi muayne açmadan önce ordan beri hastasıyım canım ama sonradan ne yaptılar bilmiyorum tabi
Burnes Cinarinannesiiiii doğum ücreti 150 TL / doğumum 2 gün sonra 3950 TL ıcınde sunı sancı ve epidural iğneler de var. Zaten Çınarlı sadece Kadın doğum uzerıne tavsıye ederim kesınlıkle ebe ve ekıpmanları ıyı dıye duydum ki ılgılılerde
Cinarinannesiiiii Burnes ben yarın gitmeyi düşünüyorum randevusuz gidiliyor demi ben sezaryen istiyorum o yüzden
Cinarinannesiiiii Burnes Burnes canım merhaba ben bişey sormak istiyorum sana bu sezaryen olcaz 4 bin TL ye doğum yatak parası içinde mi
tugba1303 Merhaba ben yeni taşındım İzmire. İlk geldiğimde batı Anadolu Neslihan hanima gittim çok kötü bir deneyim oldu hastahane resmen rezil halde asla ama asla gitmeyin Şuan Ulaş Başyurt a gidiyorum çokta memnunum https://instagram.com/op.dr.h.ulasbasyurt?utm_medium=copy_link
BabyLoveeee poyrazinannesi3547 yok hayır ama sabit bir doktorum olsun istedim doğumdan çok korkuyorum birde hangi doktor gircek stresi olmasın dedm,bende 31 haftalığım şu an
poyrazinannesi3547 BabyLoveeee Anladım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende korkuyorum valla ilk doğum 17 gün kaldı bakalım hayırlısyla gelsinler vakitlerinde tüm bebişlerimiz
Seher1213 ozmus çok saçma bi anda o kadar yükseltmeleri zamsız 4900 dü ama yeni hastane için 8000 yapmaları çok saçma oldu bu yüzden hastane değiştircem
Burnes Cinarinannesiiiii bildiğim kadarıyla ılk gün yatış ıcın ıcınde 2 gün kalınca ekstra yatak ücreti alıyorlar bize öyle dediler