Sanki hamile değilim ya 8 haftalığız doktor 1 ay sonra gel dedi ama içim.icmi yiyo bebeğe bisy olduysa diye hareket etse anlarız an azindan

İlk başlarda bende öyleydim sürekli ultrasona girmek istiyodum her ultrason masasına yattığımda sanki kalp atışını duymayacakmışım gibi geliyodu. Ama emin olun geçiyor o günler 20+5 olduk bile biz. Annelik iç güdüsü işte şimdiden başladık endişelere 🌺

anneveikibebekli yani daha çok yeniyiz allh korusun bisy olsa bilemeyiz hareket etse anlarız diye düşünüyorum ama 1 ay dq çok yani 2 haftada gitmemiz lazım aslinda

Melikeuyar çok normal ama şuan da hareketlerini hissedemezsin valla ben korktuğum zaman gece eşimi alıp acile gidip bisiler uydurup ultrasona giriyor emin oluyordum 🤭

Melikeuyar hareket etmesi için daha erken 15 haftadan sonra belli oluyo hareketleri cabım amaben bazen hisedet gibi oluyırum

Melikeuyar canım bende öyleydim hiç hamilelik geçirmedim inan ki çok şanslısın kimseye söyleme valla nazar değiyor 😂😂😂 ben söyledim saf gibi ama gram hamilelik belirtisi yoktu ne mide bulantısı ne aserme ne tiksinme bütün işimi gücümu kendim gördüm sonra bı nazara geldim vücudumda yaralar çıktı doğum yapana kadar geçmez dedi doktor gerçekten geçmedi her gece ağladım canımın acısına Eziyet çektim dogurana kadar maşallah de kendine kimseye de söyleme

Melikeuyar kanaman olursa bilki birşeyler ters gidiyor. İnşallah olmaz öyle birşey bol bol dinlen kendini yorma

brfns aynısını yapmak az önce benimde aklıma geldi 😂 çok kafama takıyorum birşey hissetmiyorum 9 haftalığım bulantımda geçti

cihangirinannesiii ya bulantı ile ilgili sıkıntı etme ben 3. Ayımı geçtim hala öğüre öğüre istifa ediyorum ama sen dediğimi yap bende o haftalarda hareketlerini hissetmiyordum onun için acile gidip bahane buluyordum 🤭😂😂 yap yap gerekiyorsa eşini bile kandır 🤭

Melikeuyar
            Ben 30 haftalığım şu zamanlarda bütün hareketlerini duymam gerekiyor ama duymuyorum kaç defa çikolata yedim karnımı okşadım karnımı salladım tembel çıktı daha 4 gün öncesi doktora gittim orada hareket ediyor bana gelince etmiyor.
            Sizin bence çok erken hareket etmesi çok küçük olduğundan anlaşılmaz bile 18,19 haftalarda daha net duyarsınız benim oğlan gibi tembel çıkarsa bilemiycem
            İnşallah hareket eder ❤️

Melikeuyar canım göğüslerde hassasiyetin koku duyun varsa sorun yoktur diye düşünüyorum . Eğer içinde bi şüphe oluşuyorsa acile git ultrasyonla baksınlar için rahatlar