Ezgii0 AhsenAdaAda benimde size bi sorum olucak anneler, bugün sabahtan beri sürekli sağ kazığım ağrıyor 5 dk geçiyo gibi oluyo sonra tekrar başlıyo 1 gün boyunca devam etti. Bunu yaşayan var mı
Nessozz Bugün 17 ye girdik. Burun tıkanıklığı dışında şimdilik bir sıkıntım yok. Ben nifty test yaptırdığım için 13 te öğrendim. Kız 😍😍❤️❤️
AhsenAdaAda Nessozz Maşallah canım🧿 ikili testiniz yüksek mi çıkmıştı ? Nift tesçi sonucunuz temiz gelmiştir inşallah🌺
AhsenAdaAda AhsenAdaAda ben henüz cinsiyeti öğrenemedim . Burun geniz akıntısı öksürük istifralar derken bitik haldeyim . Benim ki de mi kız acaba😊
Nessozz AhsenAdaAda evet çok yüksek çıkmıştı hatta. Nifty test negatif geldi hamd olsun. Sabırsızlıkla bekliyoruz kızımızı ☺️☺️
Vmerve AhsenAdaAda 15+6 yız 16 sayılırmıyız bilmem ama 😬🤩 14. Haftada erkek diye söyledi ama hala emin değilim ilerleyen haftaları bekliyorum 😍
Haticekaya1808 AhsenAdaAda Bizde kızımla 16 haftalık olduk. Burun tıkanıklığı ve gribi de atlatırsak sıkıntımız kalmayacak çok şükür.. Arada kızımın minik dokunuşlarını hissediyorum 🐣💜💜💜
Aozgek 16+5 bacaka arası ağrısı ve çatı ağrısı var cok ayakta kaldıgım zmaanları sizefe oluyor mu yatakta dönemiyorum kalkamıyorum doktorum normal diyor ama bu nedir ben anlamadım
Domdom Aozgek bende ayakta kalınca kaşık ağrısı yaşıyorum canım ama normal miş rahim büyüdüğü için eve gidince bol bol dinlen minnoşunşla 🥰🥰💕💕
Domdom AhsenAdaAda 16+5 ten merhabalar herkese 😍😍 bu cumartesi cinsiyetimiz kesinleşecek öncesin de doktorumuz kız olabilir demişti 😍 heyecanla bekliyoruz. bende fazla ayakta kalınca ağrım oluyor ama iş dolayısıyla fazlada oturtamıyorum sıkıntısız geçer hamişliklerimiz inşallah 🤲🏻🌸