Oznurakts aanemon-6 Erkenden doğum kasilmalarinin başlaması iyi der bizimkiler olsun. Doğunca kuş gibi oluruz 😍
aanemon-6 Oznurakts hadi inşallah ilk gebeliğimde de böyle erken başladı ağrılar 40+4 te suni sancı ile doğurdum ama kısa sürdü bakalım bu sefer nasıl olacak
Oznurakts beyah ay kaç gündür hurmanin faydasına bakcam unutup duruyorum aşırı unutkan yaptı gebelik. Yemeye başlarım umarım geç kalmamisimdir
beyah Oznurakts Ye canım hem çok yüksek besin değeri hemde açılmaya yardımcı umarım işe yarar sende de
Cinarinannesiiiii Oznurakts bilmiyomki ben korktuğum için galiba böyle garip geliyor dayanamicakmisim gibiyim normal doguma
Oznurakts Cinarinannesiiiii çoğu kişinin aynı kafada olduğuna eminim hepimiz korkuyoruz ya. Onun huzursuzluğu var dimi üstünüzde
Cinarinannesiiiii Oznurakts aynen öyle nolcak nasıl yapcam inan bilmiyorum ve aşırı derecede korku ve stres icindeyim
Oznurakts Cinarinannesiiiii oyalanacak biseyler yapın, korkutmayin kendinizi çocuk da etkilenir. Dua edin bol bol huzur verir, atlatacagiz bir şekilde 🌺
Momyyhsd 06yonca hep birşeyler diyorlar herkesin hamileliği farklı gerçekten. Benimki de gününde gelmeyince doktor ertesi gün suni sancı ile doğumumu yapmıştı çok şükür yoksa Allah bilir ne zaman gelecekti 😅
Busra1304 Son 10 gün kaldı göğüsümde bir kaç gündür sızı geliyor 5 gün önce nişanım geldi kasıklarımda regl sancısı varmış gibi gelip geçici yalancı sancılar var 2 cm açılma var ama haftaya kadar gelmezse suni sancı vericek doktor 😣