Oznurakts tomrisveannesi öyle belirsiz ki herkesin doğumu farklı işte. İnşallah güzel geçer dua edelim birbirimize
cnn007 Ben 37+4 hamileyim dogum belirtisi mi tam olarak bilmiyorum ama bugün kahverengi akıntım var ve dünden beri sürekli zorlanma hissediyorum afedersiniz özellikle idrar yaparken zorlaniyorum
Oznurakts cnn007 koyu renk akıntıysa gidin mutlaka bir tahlil yapar doktor Allah korusun tedbirli olmak lazm
beyah Oznurakts tek belirtim düzensiz adet sancıları gibi gelen sancılar ve 1 cm açıklıkla öyle bekliyorum canım 39+3üz artık doğurmak istiyorum
Oznurakts beyah yaa açıklık varmış ne guzell Allah bir avazda kurtarsın. Açıklığın var deyince suni verip doğumu başlatalım dedi mi doktor?
beyah Oznurakts yok canım 3 cmde yatış yapıyolarmış bizim doktor zaten yarın kontrolüm var bakalım belki biraz daha açıklığım olmuştue diye dua ediyorum
aanemon-6 Son 20 ama 3 gündür geçmeyen ağrılar var belimden karnıma doğru özellikle uzanınca akıntıda artış kontrole gittim nst de bi şey çıkmadı nasıl olacak bilmiyorum 🤷♀️
Oznurakts aanemon-6 Benimde geçen hafta vardı aynı nst çıkmadı demek ki bu hafif ağrılar 😃 daha fazlasına hiç hazır degiliiim
Cinarinannesiiiii Oznurakts bizim buradaki devlet çatı darlığı haricinde 41. Haftaya kadar bekletiyo suni sancı veriyor en son çare sezaryen 🙄
aanemon-6 Oznurakts her gün böyle çekmektense bi kerede çekmeyi isterim valla ağırlığı uykusuzluğu ağrıları çok zorluyor artık 😔
beyah Oznurakts umarım olur canım hurma yedikten sonra bide egzersizden sonra oldu benim açılmam sende dene istersen hurma sancı kasılma yapıyor
Cinarinannesiiiii Oznurakts bilmiyomki ben korktuğum için galiba böyle garip geliyor dayanamicakmisim gibiyim normal doguma
Oznurakts aanemon-6 Erkenden doğum kasilmalarinin başlaması iyi der bizimkiler olsun. Doğunca kuş gibi oluruz 😍
Oznurakts beyah ay kaç gündür hurmanin faydasına bakcam unutup duruyorum aşırı unutkan yaptı gebelik. Yemeye başlarım umarım geç kalmamisimdir