blueberyy00 Nebyaa evettt çok guzell birde oturuyorsun göbeğin ortada sonra haraketleri belli oluyor dışardan çok güzel ya doyamıyorum 😍😍
Nebyaa blueberyy00 ay bizde hareket yok daha biseyler oluyor aslında da bağırsak hareketi mi bebek hareketi mi ayırt edemiyorum
blueberyy00 Nebyaa haftan gayet müsait belkide bebek haraketidir ben 16 haftalıkken hissettim böyle pıt pıt içerde mısır patlıyor gibi ufak ufak oluyor ilk haraketler çok guzel az kalmış ama bariz ben burdayım anne der sana ☺️
Nebyaa blueberyy00 ay inşallah belki de bebek hareketidir ya ben net bir tekme gelmeden ikna olmayacağım gibi 😅
blueberyy00 Nebyaa ahah sen baya ikna edici olsun diye bekliyorsun 😂😂 ama ilk minnacık haraketlerle belli ediyor kendini annesi
gurbetcikizii Nebyaa yaa maşallah bi an benim göbeğim okadarken 20-25 hafta arasında öyle gibiydi diye sendede öyledir diyr tahmin ettim 🙈
blueberyy00 Nebyaa yani ilk haraketlerden sonra 1-2 hafta içinde güçleniyor arada vuruyor böyle aaa bu bebek işte kesin diyorsun ama 1-2 haftaya kalmaz sende güçlü hissedersin yani ayırt edebileceğim şekilde hissedersin bence
mom3516 Nebyaa kız bende sen gibiyim aramızda 2 hafta var doğurunca artık burda ağlarız nasıl gidecek bu göbek yağları diye 😂 banada çok kilo aldın diyolar