Mrs_Demir Elifgoktug1 valla her bişeyi yapıyom inşAllah gelecek yarın yatış verirmi diye düşünmüyo değilim valla
Elifgoktug1 Mrs_Demir Suni verebilir inşallah gerek kalmaz🙏 hurma falan tüketiyor musun cnm adaçayı falan?
Minikpanda6 Elifgoktug1 Allah razı olsun yok csnim vazgeçtik biz dogmicaz 🤣 ya da okula gidene kadar kalsın hava soğuk kriz var zaten
Minikpanda6 Elifgoktug1 o kadar sıkıldım ki bel ağrısı kemik ağrısı gerçekten doğsun bı an önce istiyorum 😬 ilk defa bu akşam hafif karın ağrısı gibi ağrım var hadi hayırlısı dua edin bana 🙏
Mrs_Demir Elifgoktug1 ada çayı içemiyorum ama hurma tüketiyorum afedersiniz ilişkiye bide deavm ediyorum çök kalk hateketi var squat diyokar sabırım onu yapıyorum ılık duş alıyorum bitek yürüyüşü evde yapabildiğim kadarıyla yapıyorum
Elifgoktug1 Mrs_Demir anladım cnm emeğin boşa çıkmaz insallah🙏 ara ara sıcak suya otur oda acilma yapıyor birde her gün 2 bardak suya 11 hurma at kaynat iç içebilirsen sağlıkla gelsin mudahalesiz insallah🙏💜
Elifgoktug1 2cucukanasi ilk oğlumda mart ama günü kurtarmıyor babasıyla bari bir olsun istiyorum bende🥰 çok hoş birsey denk gelmesi ya bencede 🥰