Elifgoktug1 Bizde gelmişiz 99 a 🙈 bir hafta kadar önce alınır sezaryen olduğu için sanırım ama olsun bugünlere iple çektim 🤪🤪😁😁 sizin safaklar kac🥰
Brfant22 Elifgoktug1 benim de son 101gün bende de sezeryan daha erken olabilir o yüzden. Günler çok hızlı geçiyor hızına yetişemiyorum resmen🤷♀️
Elifgoktug1 AdenEva valla kalan zamanı düşününce bende strese giriyorum🙈 başıma gelecekleri bildiğim için ödüm kopuyor😁😁😅
Elifgoktug1 Mina69 enem bitmiş 🙈 maşallah ya sağlıkla gelsin insallah🥰 bir bakmışsın gece suyun gelmiş belli mi olur🙈
Mina69 Elifgoktug1 amin canım hepimizin bebişleri saglıkla gelsin inşallah ♥️ ayy valla allah mı söyletti inşallah gelirr 🤭🤭🤣
Elifgoktug1 teletabi yaaa işte hem istiyor hem istemiyor insan günlerin gecmesini🥰🙈 sağlıkla gelsin insallahh
Elifgoktug1 RumeysaNur34 ay darısı bize şöyle az sayılara insem 🙈 gerçi bir yandan da tırsıyorum ama 😁😁 sağlıkla gelsinler insallah🥰
Elifgoktug1 papatya56 ay bu uygulamaya girdiğimde bende öyle diyordum bugün bir baktım 99 yaziyor🥰🙈 sağlıkla gelsin insallah🥰
teletabi Elifgoktug1 Aminn hepimizin bebişi inşallah🙏🏻🥰Ya evet hem biran önce kavuşmak istiyorum hemde uykusuz geçecek gecelerim,soğuyup buz gibi içeceğim çaylar,ayak üstü atıştıracağım yemekler geliyor aklıma ay geçmesin zaman diyorum🤣içimde bi savaş var