Papatya-Kokusu ozge07070 devlete gittim canım çam ve sakuraya muayene oldum yarın heyete cıkacağız amniyosentezde yapılacak yarjn yada testlerden sonra belli olacak sanırım bugün bakan perinatolog bebekte col buyuk bir sorun gormuyorum plesenta sorunlu dedi aldır diyemem yarın heyette karar verilecek dedi hakkımızda en hayırlısı olsun inşaAllah sabah erkenden heyete cıkacağız
ozge07070 Papatya-Kokusu ay canım benim inşallah güzel haberlerini bekliyorum inşallah senin ve bebeğin için en doğru kararı verirler aklım sende 🙏🏻🙏🏻♥️
Papatya-Kokusu Fnen evet canım yeni geldik eve uzun uzun baktı perinatolog bebeğinde ağır sıkıntılar görmüyorum plesentan sorunlu ve kanama var dedi yarın heyete cıkacağım o zaman karar verilecek
Papatya-Kokusu Dryakbts Bende bugün çam ve sakuraya gittim canım incelendi yarın heyete cıkılacak ve karar verilecekmiş durumumuza göre beklemedeyiz🌸
Dryakbts Papatya-Kokusu canım benim hayırlısı neyse o olsun Rabbim büyük sınavlar yaşatmasın. Ne olur haberdar et olur mu merak ediyorum seni
Papatya-Kokusu Dryakbts Amin canım rabbim hayırlısı neyse onu yaşatsın eğer sağlıkla gelecekse en hayırlı zamanda gelsin inşaAllah yarın haber verecekler bakalım heyet kararını bizde merakla bekliyoruz
Papatya-Kokusu ozge07070 Amin canım elimden geleni yaptım ben gerisi rabbime kaldı hangisi bizim için hayırlısıyla o olsun bakalım ne diyecekler 🌸
ozge07070 Papatya-Kokusu sen elinden geleni yaptın kuzum için rahat olsun gerisi rabbime kalmış sen çok güzel bi annesin ♥️🙏🏻
Papatya-Kokusu ozge07070 Olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var inşaAllah yarın yüzümüz gülerek cıkarız sizlerde cok güzel insanlar annelersiniz rabbim gönlünüzdekileri size nasip etsin inşaAllah Allah razı olsun hepiniz dualarınızda yer verdiniz bizede
ozge07070 Papatya-Kokusu cümlemizden Allah razı olsun kuzum benim inşallah güzel şeyler duyarız hep birlikte çünkü seninle birlikte burda bende dahil sevinecek çok insan var ♥️🙏🏻
Papatya-Kokusu Heyet için yoldayız dualarınızda bizide unutmayın en hayırlı ve doğru kararı alıp vermek nasip olsun 🌸
Cansu88 Oyy benim guzel bacım Allah sana ve karnindaki evladına uzun sağlıklı hayirli bir ömür versin🤲🤲 olurda doğum olursa bebeğini saglikla eve alip götürüp , büyütmek nasip olsun ins🤲 dualarim, dualarimiz seninle hersey cok ama cok güzel olsun 🤲
Papatya-Kokusu Cansu88 Allah razı olsun kardeşim geldik hastaneye heyetin çağırmasını bekliyoruz artık ne sonuç cıkacaksa kabulum elimden gelenin fazlasını yapmaya calıstım o kadar cok doktora gittim o kadar cok direndim ki rabbim hayırlara vesile etsin yiyecek ekmeği varsa gelsin yuvamıza güzel miniğim sağlıkla 🌸❤️
Cansu88 Ins canim benim ins🤲🤲 neye karar verdiniz bitanemm durum ne, ins cok guzel ilerliyordur süreç 🤲
Papatya-Kokusu Cansu88 Dryakbts Heyete girdim ama malesef hiç güzel şeyler duymadım ekranı açar açmaz bu nasıl plesenta heryerinde kan var previa bile olmayabilir dekolmene benziyor dedi yada plesentam ayrılmış sanırım ve beni riske atıyormuş bu durum heyetce bebeği almaya karar verdiler yarın yatış işlemleri için hastaneye cağırdılar tekrardan kızlar durum böyle… hakkımızda hayırlısı diyorum
gldn065807 Papatya-Kokusu rabbim hakkında hayırlısı olsun senin can sağlığında önemli bir yerde ne yazılır onuda bilemedim girip okuyup çıkıyorum gerçekten cookk geçmiş olsun
ozge07070 Papatya-Kokusu canım benim aklım sendeydi hep bugün hayırlısı buymuş demek ki her şey rabbimden. Çok zor bi durum gerçekten allahım yardımcın olsun 🙏🏻
neslican0644 Papatya-Kokusu canım verilen karar hakkınızda hayırlısı olsun hem bebeğin hem de senin için. İnşallah hayırlı doğumun olsun. Bebeğin de erken gelse de sağlıkla küvöz de büyüsün inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah.