Fnen Evet bunu bende düşündüm canım ama korkuyorum da ya birden kanamam gelirse diye çünkü plesentam çok büyük bebeğimle bir nerdeyse boyut ve kalınlığı ve rahmimi tamamen ortalamış rahme yapışmış olma ihtimalide var tabi öyle deniyor zor bir ameliyatmış bu ameliyatı planlı yapmamız gerekiyor dedi doktor ani olursa kan bulmaladı zor olurmuş doğum öncesi bir hazırlık gereklimiş elimi kolumu bağlayanda bu durum zaten hazırlıksız yakalanmak çok zor günler bizi bekliyor biliyorum küvezde kalsada çok zor günler olacak ama iyi olacaksa eğer olsun diyorum rabbim hakkımızdaki en doğru kararı verdirsin inşaAllah yarın doktorla konusmaya gideceğiz bakalım bu sefer kendi doktoruma gidicem oda geçen gün haftasonu kanama yaşamazsın inşaAllah kan bulmamız zorlasır yoksa yakınlarına haber ver en azından acil müdehale gerekirse onlardan temin ederiz demişti tüm işaretler doğurmam gerektiğini söylüyor sanki artık dediğim gibi kanama sıklığımda haftada bire düştü doktorum her muayenede plesentan yine büyümüş diyor herşeyi şu plesenta bozuyor zaten bi rahat vermedi bize 18. Haftadan beri