beyah prensesafra1_ Bende istiyorum o cesaretten benimki anlık gelişiyor sanırım 😆 arada cesaretleniyorum sonra bi bakmışım yine aynıyım doğurana kadar böyle olcak kesin 😆
prensesafra1_ beyah kız eninde sonunda çıkacak mecbur 😂 normal doğum yapıp o sancıları bile çekmek istiyorum şuan 😂😂 rahat ol herkes doğuruyo çatır çatır😂 sezeryan korkum var tabi o ayrı mesele
beyah prensesafra1_ Benimde sezeryan korkum var ameliyat korkum doğum korkumun önüne geçiyor 😆 napıyım ya artık şu çocuk gelsin valla hastaneden korkuyorum çok serumdan herşeyden insanlardan off napcam 😆
prensesafra1_ beyah valla bende sezeryandan tırsıyorum 😂 normalden zerre korkum yok yinede hayırlısı olsun
selen89 Sherryy Bende 39+1 aynıyız pazar günü 40 haftalık oluyorum bende de hiçbir belirti yok inşallah o zamana kadar sancımız gelir alırız kucağımıza evladımızı ikinci gebeliğim benimde oğluma tam 40 haftalıkken gelmişti sancım bakalım bu ne zaman gelecek
Rosachina Ben daha fazla beklemek istemediğim için çarşamba günü 40+0 da suni sancıyla başlatacağız doğumu. İnşallah sezeryana dönmeden kolayca doğururum 🥲
selen89 Rosachina Suni sancıyla doğum yaparsan haber ver bizede benimde pazar günü 40 haftam doluyor bende beklemek istemiyorum ama korkuyorum suni sancıdan Allahım hepimizin yardımcısı olsun 🤲🤲🤲
kbrmhm Ben de 39+0 oldum. Maalesef hiç bir belirtim yok, kızım gelmek istemiyor gibi 😊 bir de benim erken doğum riskim falan vardı ona rağmen 39 olduk. Bir zamanı var bütün yavruların hepsi sağlıkla gelsin de ne zaman gelirse artık♥️
Aslitemiz Sherryy bende 39 olacağım ama ne bir sancı ne de bir belirti hiç birşey yok zaten 40 a kadar beklemediyim iki tane kız doğurdum 39+6 da doğdu ikiside buda üçüncü doğum olacak ve kız buda aynı olur diye düşündugum için kendimi son güne odakladim😂
Arazynp Sherryy 39+0. Sağ kasigimda Ağrı var. Ama sancı değil herhalde. İlk doğumun hiç bir şey anlamıyorum. 😑