Toprak_hira59 Defne34 2 cocugumda 37+4 te dogum yaptim kizim girmedi oglum 3 gun kuvoz de yatti ama haftasyla alakasi yoktu cigerlerindeki siviyi atamadigi icin yatti
Defne34 Elfvli yanı 37+5 oluyor bnm kı artık 38 olmus oluyor bırde bnm 2.sezeryan belkı cok beklemek ıstemez d ok tor bnde bılemıorm kı
Elfvli Defne34 olabilir. Benim de 2. Sezeryanim. Bakalim beni ne zaman alacak. Bebeğim de 2 hafta küçük gidiyor.
Yagmurdgdgn13 Defne34 ikinci sezaryenimi 39. Haftada oldum. Su an üçüncü sezaryen olacak doktorum 38. Haftada yaparız dedi. Bebeğin gelişimine göre karar veriyorlar.ailem şehir dışında doğuma gelebilmeleri için 37. Haftada olmak isterim bakalım doktorum ne diyecek.
Hzlkaya Defne34 ilk bebeğimi 38+6da aldılar sezeryanla şuan ikinciye hamileyim ikisinin arası az olduğu için erken gelir muhtemelen dedi 37 doğum için normal bi hafta neden küveze girsin ki bide neden sancılarınızı beklemiyorsunuz
annesialisi Defne34 sezeryan zaten doğal Bi doğum olmadığı için direk içeri lap diye kesilip benek çıkarılıyor planlılarda. Benim ablam sezeryan oldu ve doktor normal doğum gibi süreci Bekledi nişan su sancı gibi geldiği an belirti sezeryan aldı. 40+2 ydi böylesi çok daha mantıklı geldi ban. Bebek gelmek istediği an gelmeli.
Bosaslan35 Defne34 değildir. Doktorunuz uygun gördüyse kimseye laf düşmez bence . Benim 38+1 sezeryan günümü ayarladık bebeğimin gelişimi kilo boy ölçüleri ileride 🙃 ilk çocuğumda da 39 da sezeryanla doğurmuştum
Acbcdef Ben bazı insanları hic anlamıyorum gerçekten o kadar sene okumuş doktorun işine karışmakta uzerlerine yok. Ya doktorda bir seylere göre karar veriyordur herhalde. Yargılama ve cok bilmişlik konusunda milletimizin uzerine kimseyi tanimiyorum🙈🙈
Aysezey Defne34 benmde yarın sabah sezeryanla alınacak. 37+5 im. Sezeryan olacağm başndan belliydi ama doktor 21.12.2021 doğmlu olsun diye bu tarihi yazdı. Birazda keyfi oldu yani. Etrafmda çok söylenen oldu erken falan diye … Kafaya takıyodm ama gelişimi iyidi en son Allahın izniyle bişi olmaz dedm çnkü 38 olmuş oluyo sonçta doğumların%80 i bu haftalarda olyomş zaten.bnce içinz rahat olsn sağlıkla sıhhatle kavuşun
alcang Defne34 ben kızımı 39+1 de doğurdum yoğun bakımda kaldı 10 gün oğlumu 36+6da doğurdum girmedi. Tamamen bebekle ilgili. İçiniz rahat olsun🌺
Tuba_2013 Defne34 ben ilk çocuğumu 37+5de dünyaya getirdim sezeryanla kilosu 3380 di kuveze felan gitmedi kilosu yerindeyse kuveze girmez ki