FatmaB58 @Deletedmom62627 hadi gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah 🤲🏼😍
SelinYakgul Deletedmom62627 Allah’ım hadi gözümüz Aydın sonunda duaların kabul oldu 🙏🙏 şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım , sağlıkla al kucağına 🥰🥰
Fatosduzgun55 Deletedmom62627 şimdi gözüm seni arıyordu… ay hadı inşallahh sag sağlım aksama da zımba gıbı bır post acarsın 🤲🤲 inan kendım sezeryana gıdıyomus gıbı sevındım hadı gözün ayın bacım
Kaderkk Deletedmom62627 sürekli postlariniza denk geliyordum .Sonunda istediğiniz olmuş.Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🧿
Mminikmucizemmm Deletedmom62627 doğurdunuz mu acaba diye girmiştim baktım doğuruyorsunuz 😂 kaçıncı haftadasınız neden sexaryana döndü ve sağlıkla kucağınıza alın hemennn ağrısız sızısız kurtulun inşallah
Mrs_Demir Deletedmom62627 bende doğuracam inşAllah ama tık yok bizim prensesten 39+4 olduk yav yarın kontrolüm varrr sağlıkla alırsınuz kucağınıza inşAllah
Durubebegim Deletedmom62627 gözün Aydın. Sıradaki normal doğumu bekleyen ben😨 aslında sezaeryan istiyorum ama kocama kabullendiremiyorum neden sezeryan istemiyor anlamıyorum 😏
nevarneyokk Deletedmom62627 Subhanallah ilk defa gören beğensin shsjsjsjs Naptın kız nasıl geçti doğum hikayesi yaz 😀
alcang Deletedmom62627 ayyy ben biliyordum yaa 😂 naptın kaç saat olmuş doğum yaptın mı nasılsın bebeğin nasıl