bebisinannesi33 Assem sağlıksız gebelik gibi görünüyor dedi doktor hatta dış gebelik bile dedi iki gün sonra keseyi gördük 6. Haftada kalp sesini duyamadık ama 7. Haftada duyduk sizinde sağlıklı bence hemen kürtaj olmayın 9. Haftaya kdar kalp sesi için bekleyın derim
Assem bebisinannesi33 Canım bugün bebeğimin kalp atisini duyduk cok şükür. 6+4deyiz. Betaya artik baktirmiyorum ama icim hâla cok rahat degil. Senin nasildi acaba artislarin doktor bana da sagliksiz demisti en basta. Sonra doktorumu degistirdim bugun gittik kalbini duyduk
bebisinannesi33 Assem artması çok güzel ama bebeği ve keseyi gördüğünüz için artık betanın önemi yok kalp sesini duyunca tüm stresin bitecek merak etme ve ben insnıyorum duyacagına🤲🏻
Nazli_06 Ya biz doktor değiliz tabikide qma bence doktorunuz biraz saçmalamış, 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor ve sizinkinde de öyle bi artış olmuş. Bekleyin başka doktora görünür 9. Hafta da kalp sesini duymazsınız o zaman sorun olduğunu anlayın.
bebisinannesi33 Assem aynı şeyleri yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum iki günüm zehir olmuştu boşuna strese girmişim doktoru değiştirmiştim zaten sonucunu mutlaka yaz merak ederim hayırlı haberlerle gelirsin inşallah🤲🏻☺️
bebisinannesi33 Assem yaa çok sevindim demiştim sana bu saatten sonra korkmana gerek yok artık betanın önemı kalmadı senin için önemli olan bebişin kalbinş duymaktı ve duydun🤲🏻🤗 benim ilk 255 cıktı iki gün sonra 570 çıktı ondan 4 gün sınra yaptık 1153 çkmıştı 4 günfr bile zar zor iki katı olmustu çok üzülmüştüm ama üzülmem anlamsızmış şimdi doğuma günler sayıyorum☺️
Assem bebisinannesi33 yaa kuzum sana da cok sevindim. Ya ben okadar korktumki benim artislarim 2 gun arayla 2749 3800 6000 10000. Doktor sagliksiz gebelik dedi kürtaja alcakti kabul etmedim özele gittim bir hafta bekleyelim dedi. Bugun de duyduk işte cok şükür. Tek korkum ilerleyen zamanlarda hamilelik surecinde bebegin sagligiyla ilgili bi sıkıntı yasar mıyım. Normalde iki katina cikmasi gerekiyor ya. Tek duam sağ salim kucagima alabilmek
bebisinannesi33 Assem ben ikili test detaylı falan yaptırdım sıkıntı çıkmadı çok şükür sendede sıkıntı çıkmaz merak etme stres yapma hamileliğin tadını çıkar bizim gibi olan bircok hamile var bebeğinde hiçbir sıkıntı çıkmayan güzel düşün güzel olsun🤗
Assem bebisinannesi33 cok cok teşekkür ederim insallah hayirlisiyla aliriz kucagimiza evlatlarımızı 🥰
bebisinannesi33 Ayrıca senin değerler gayet normal bir doktor 2 günde %50 artsa yeter demişti senin gayet iyi artmıs
Assem bebisinannesi33 bilmiyorumki bi onceki doktor iki katina cikmamis sagliksiz gebelik kürtaj olmalisin deyince cok korktum. Benim yerimde baskasi olsa belkide kabul ederdi baska doktora gitmek aklina gelmezdi. Iyi ki kabul etmemişim
bebisinannesi33 Assem banada dış gebelik dendi bende hemen doktor değiştirdim ve bebeğimizi gördük🤗 sende iyiki beklemişsin bu gibi durumlarda kesinlikle 9. Haftaya kadar beklenmelı