kivirciginannesi Melisaa97 canım niye korkuyosun. Korkmak yerine doğumununu kolaylaştırmaya baksana. Mesela perine masajı yap dikişsiz doğumların %98 i perine masajı sayesinde, merdiven in çık, squat yap. İnsan gergin olunca kaşını bile aldırsa canı yanıyor
Merve899 Melisaa97 yani suyunda bir sıkıntı mı var bebeğin benim doktorum bekleme taraftarı 5 6 cmi bulana kadar beklicez dedi açıkçası. Suni sancı vermek istemiyor haliyle.biraz daha kilo alsın dedi. Ben ilk doğumum da suni verdiler açıkçası çok dayanılmıcak gibi değil sadece panik yapmayın bağırmayın. Sancıları nefes egzersizleriyle karşılayın çünkü gücünüzü tüketmemeniz sizin hayrınıza…
Merve899 Melisaa97 şu an kaçıncı haftadasınız brn 36 zannettim o yüzden öyle dedim 🙂😂 bebeğin zamanı geldiyse mecbur suni sancı vericek doktor haliyle diğer hanfendinin dediği gibi bol bol yürü perşembeye kadar merdiven çık hurma ye.. Allah bir avazda kurtarır sen merak etme
Melisaa97 Merve899 İnşallah amin hurmada yiyorum merdiven inip çıkmıyorum ama evde egzersiz falan yapıyorum
Minikkuzugeliyoor kivirciginannesi bana da çok rahat olduğum için çok söylenenler oluyor da amann çok pimpirikli olsam hem kendime hem yavruma zarar biraz kafayı rahat tutmak lazım 😏
birsusamtanesiydin Aybukee3535 evet ilk bebeğim açıkçası zorlandım 8 saat sancı cektim Suni sancı olmadan kendi sancımla Doğum yaptım cok güzel bir duygu Allahım herkese nasip etsin 🤣
Aybukee3535 birsusamtanesiydin amin canım kesik attılar mi hissettin mi bide vajinadan bebek geçerken cok mu acıyo
birsusamtanesiydin Merve899 tam 39+0 da geldi kızımız inşallah siz de sağ sağlim kavuşursunuz bebeğinize ☺️
birsusamtanesiydin kivirciginannesi cok teşekkür ederim inşallah siz de sağ sağlim kavuşursunuz 😊 sabah 5.30 da suyum gelmeye başladı. Saat 9 da da sancım başladı 8 saat sancı Çektim çok zordu ama sonucu çok güzel Allahım herkese kolay doğumlar nasip etsin 😊
Merve899 birsusamtanesiydin ayh ne kadar güzel gerçekten benim de bebeğin suyu sınırda o yüzden takip ediliyorum 3 cm açıklığım var sürekli yalancı kasılmalar oluyor fakat suyum falan gelmiyor… su da riskli duruma gelirsek doktor suni sancı vererek doğurtucak beni bakalım max 10 gün süre verdi 2 günde bir doktora gitmek sadece çok sıkıcı oluyor ama ne yapalım hayırlısı…
birsusamtanesiydin Aybukee3535 bebek canı acıtmıyor üstelik rahatlıyorsun bile ama sancı çekmek o ıkınma anı çok kötü bebeğin başını görünce kolay çıksın diye karnıma çok bastırdılar nefes alamıyorsun gibi oluyor ama bebeğin çıkmasında büyük faydası oldu . Bir tane dikişim var . Doğum dan sonrası çok güzel yürüyebilmek kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmek İnan’ın çok güzel
birsusamtanesiydin Merve899 Doğumdan önceki akşam bebeğimizin odasını hazırlıyorduk hareket halindeydim ama hissettim ben yarın doğururum dedim sabaha doğru suyum geldi sonrasında sancım Allahım size kolay doğumlar nasip etsin ☺️
2525_zyno kivirciginannesi kızmı bebegin erkkm cnm Da nasşp yani rabbim ne zamn emrederse ozmn gelcekler bebişler annesi😌🙏