ArelinAnnesi01 kivirciginannesi bende aynı sekil 🤣🤣 yarın 38 olacam sadece nst gel dedi 🤣 ya unutuyor yada rahatlar en son bende 34 de girdim muayeneye
MoM173 Merve899 açılmadan önce ne belirtiniz oldu biranda mı baktılar açılmaya bide bebek hareketleri nasıl oluyor azalır aşşağıda olur diyorlar göbek deliği hizamda bademde göğsümün altında sizin nasıldı bide başka nasıl belirtiler oldu
Merve899 MoM173 şöyle söyliyim normalinde hiç bir sancı kasılma hissetmezken bir gece resmen uyuyamadım kasılmadan ağrıdan o gece hemen eksikleri falan tamamladım hastane çantam hazırdı 🙂 eşime sabah olunca hadi hastaneye gidelim dedim ve ntsde az sancı çıksa da açılmam 3 cmdi ve hala her akşam düzenli olarak sancım oluyor gündüz hiç bir şey yok gece oluyor vücut doğuma hazırlıyor yalancı sancı deniyor 🙂 suyum gelene kadar sancıya devam 🙂🤭
kivirciginannesi Minikkuzugeliyoor evet bende öyleyim millet çok rahatsın diyor ama zırt pırt doktoru arayanlar bana daha enteresan geliyor🤷🏻♀️
Minikkuzugeliyoor kivirciginannesi bana da çok rahat olduğum için çok söylenenler oluyor da amann çok pimpirikli olsam hem kendime hem yavruma zarar biraz kafayı rahat tutmak lazım 😏
kivirciginannesi Mina69 onlarda aşırı raht ya😂 videolar izliyorım çoğu evde ebeyle doğuruyor. Benimde aniden giren kramplar hariç hiçbir belirtim yok:(
kivirciginannesi birsusamtanesiydin yaa ciddi misin😍😍gözün aydın. Sağlıkla büyüsn inşallah. Nasıl geçti iyi misin? Detay ver çabuuuuk
birsusamtanesiydin Merve899 tam 39+0 da geldi kızımız inşallah siz de sağ sağlim kavuşursunuz bebeğinize ☺️
Melisaa97 Merve899 İnaninki aynı durumu bende yaşıyorum bu durumu 36 haftadan beri 2 cm açılmayla geziyorum Artık nstya bağlanmaktan gına geldi dedim doktoruma Gün verdi perşembe günü suni sancıyla doğumu gerçekleştiricez diye inşallah sag salim kucağımıza almayı nasıp etsin Allahım Ama çok korkuyorum geceleri uyuyamıyorum 🤦♀️😔😔
kivirciginannesi Melisaa97 canım niye korkuyosun. Korkmak yerine doğumununu kolaylaştırmaya baksana. Mesela perine masajı yap dikişsiz doğumların %98 i perine masajı sayesinde, merdiven in çık, squat yap. İnsan gergin olunca kaşını bile aldırsa canı yanıyor
Merve899 Melisaa97 yani suyunda bir sıkıntı mı var bebeğin benim doktorum bekleme taraftarı 5 6 cmi bulana kadar beklicez dedi açıkçası. Suni sancı vermek istemiyor haliyle.biraz daha kilo alsın dedi. Ben ilk doğumum da suni verdiler açıkçası çok dayanılmıcak gibi değil sadece panik yapmayın bağırmayın. Sancıları nefes egzersizleriyle karşılayın çünkü gücünüzü tüketmemeniz sizin hayrınıza…
Merve899 Melisaa97 şu an kaçıncı haftadasınız brn 36 zannettim o yüzden öyle dedim 🙂😂 bebeğin zamanı geldiyse mecbur suni sancı vericek doktor haliyle diğer hanfendinin dediği gibi bol bol yürü perşembeye kadar merdiven çık hurma ye.. Allah bir avazda kurtarır sen merak etme
birsusamtanesiydin Aybukee3535 evet ilk bebeğim açıkçası zorlandım 8 saat sancı cektim Suni sancı olmadan kendi sancımla Doğum yaptım cok güzel bir duygu Allahım herkese nasip etsin 🤣
birsusamtanesiydin kivirciginannesi cok teşekkür ederim inşallah siz de sağ sağlim kavuşursunuz 😊 sabah 5.30 da suyum gelmeye başladı. Saat 9 da da sancım başladı 8 saat sancı Çektim çok zordu ama sonucu çok güzel Allahım herkese kolay doğumlar nasip etsin 😊