Fatmanurrkurttas Bizde kızımıza ömür ismini koyacağız. Belki yanına erva yı da ekleriz . Alternatif düşündüklerimiz ise ; mihra , Sina , aysima, meva ve beril 🌸 isim bulmak zor 36+4 teyim daha yeni karar verdik 😅
Msdbzklu Ismimikabuletmiyo yok canım o adn cenneti senin dediğin kuranda geçen ama nüfusta Arapça olarak kabul edildiği için adin olarak yazılır ama Aden Uhud suresinde geçiyor oda Allah’ın lanetlediği aden kavmi
Aysegul_Gunal Ecmel Vera kuranda geçiyor Ecmel; Kız için çok güzel anlamında Erkek için çok güzel, yakışıklı anlamında Şimdi de Vera ismine bakmak gerekirse; Günah ve haramdan kaçınmak adına sakıncalı durumlardan uzak durma Alem, kainat, halk
Nihanus Maaaile kardeşimin adı. 15 yaş var aramızda tekne kazıntısı. Bizi derlesin toplasın diye adını deren koyduk her bir tarafımızı dağıttı liseye gidiyor şimdi 😅
Maaaile Nihanus Hahahha. Ben de o niyetle koyuyorum aslinda. Ilk kizimin adi da Deniz 😁 Genel olarak nasil acaba cok merak ettim. Etrafimda hic tanidik yok Deren isminde.
Livaninannesi Bende livanur koyacağım İnseAllah Hz. Muhammed s.a.v. efendimizin bayrağı. Livaül-Hamd:Hz. Muhammed efendimizin ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları sancak anlamına gelir
Minik1Civciv Mervely benim kızım olsa Hüma koyacağım mutluluk demek ve cennet kuşu demek ilk gebeliğim 🥰
viildaaannn Mervely bizde çok düşündük tartıştık araştırdık ve sonunda Sare🌸 ismine sonuç kıldık içimize de sindi anlamı da saf ve temiz demek duru güzelliği temsil edermiş. Birde İbrahim peygamberin eşi olan sare Annemiz var. İsmiyle yaşasınlar inşallah 🙏
viildaaannn Mervely bizde çok düşündük tartıştık araştırdık ve sonunda Sare🌸 ismine sonuç kıldık içimize de sindi anlamı da saf ve temiz demek duru güzelliği temsil edermiş. Birde İbrahim peygamberin eşi olan sare Annemiz var. İsmiyle yaşasınlar inşallah 🙏