Firdevs69 mybp çok güzel bir isim inşallah rabbim koymayı da nasip eder ilk nerde gördünüz acaba bu ismi 👼🏻🐥💕
mybp Firdevs69 amin inşallah 🙏 ben daha küçükken sevdiğim bir arkadaşımın ismiydi çok hoşuma gidiyordu o zamandan beri aklımda 🥰
Glsm02 nisanhaziran evet kulagina ezan okuyan kisi bilecek ve kimseye soylemeyecek sekilde birde anne baba tabi😊
Hanim1 Melisaa97 kızımın adı anlamı çok güzel bende çok bepenerek koydum adını saplıcakla gelsin kuzucuk
Bifat1 Merhabayenianne yaaaa şu an şaşırdım ve mutlu oldum cidden 💕 Rabbim nasip ederse kızım olacak 2 isim koyöayı düşünüyorum 2. İsmi Bala olacak Allah’ın izniyle 💕🌹 bizde anısı da var
Merhabayenianne Bifat1 çok sevindim benim için de çok özel çok sebiyordum. Rabbim nasip ederse bir gün bir kız o zaman o koyacağım🤲🏻☺️ Sağlıkla gelsin bebişler 💕
Simge54 Mervely Zümra 💜 Zümra ismi anlamı güzel, iyi ahlaklı, cesur, yiğit, yürekli, zeki ve bilgili kadın olarak bilinmektedir..
Ebeyim Bi kızım var ada 2. Geliyor Gökçe Gökçe ada oldular iki kardeş nefes Eliz berce isimlerini seviyorum
Ozlem3458 Mervely kızım olacak inşallah ve Alina ismine karar verdik anlamı da asil parlak kadın demem
ElifSencan123 ElifT816 Benim de kızımın adı Zeynep çok çok severek koydum asla pişmanlık duymadım. Şuan ikinciye hamileyim yine kız babası da Amine istiyor ben henüz kararsızım bilemiyorum
Mervely Kubosch evet hem cennet bahçesi demek hemde ben çok duymadım yani mutlaka insanlar koyar vardır buna göre isim asla belirlenemez ama bir Merve gibi veya Ayşe Fatma gibi çok yaygın herkezde olan bir isim olmaz
DilaraArslan07 Mervely Ben başından beri kızın ismini hep belirlemistim Asel Berfu koyacağım Rabbim nasip ederse. Asel cennetten akan bal ırmağı demek. Berfu da Kartanesi demek Kartanesini çok fazla sevdiğim için bebeğim de taşısın eşsiz olsun farklı olsun istiyorum 🥰🙈❄️
senaycaablog Tugcetaluuu33 bende hep kızım olursa ismini bade koyacağım derdim kızım olacak badem diye çağırırlar diye vazgeçtik