Burnes nurn hayır artık 40 haftayı gectıgı ıcın sunı sancı vermeliyiz dedi kakasını yer falan müdahale etmemiz lazım dedi
Baharkaya38 Haver45 yaa benimde valla rabbim yardımcımiz olsn inşallah sağ sagl kucaklarimiza alırız inşallah❣️❣️🙏🙏
nurn yigitegenin_annesi1 ay sana takım dye kndı yorumumun altına yszmısım😄yok sancı fln cıkmadı normal dedı her şey 41e kadar brklerız dkntı olmazsa dedı cumata tekrar gıtcm sende durum ne
Kbrakyst Benimde son 2 😇😇 oğlum gelmek bilmiyor sanırım rahatı iyi Perşembe günü yatış yapılacak suni sancıyla başlarız dedi doktorumuz 🤲🐣🐣
Kbrakyst Melisaa97 hayır istemediler bildiğim kadarıyla pandemi Hastanesinde yapıyorlar ama ben özelde doğum yapacağım
yigitegenin_annesi1 nurn hayrılsı yla gelsn inşlah benm de sancılar düzenli çıktı yatiş verdi istemedim açılmam hiç yoktru evde sancımı çekerim dedim rest çektm geldm eve😂😂 sancılarımi evde çekicem
nurn yigitegenin_annesi1 ay bnde hıc cıkmadıı ta🤣ama altındakı dususle sancılsrım basladı bu gece dogurabılırm😢
yigitegenin_annesi1 nurn 😂😂gız altn dime ya düştü ya hepsi dolar vs moral sıfır bozdurcltık altınalı göüzmüzü daha yükseğee diktik aç gözlülük ettik olan oldu inşlah tekrardan yükselir
nurn yigitegenin_annesi1 ay etmemmı edıyorum eşim sat dedı djnlemedım 35bın zarar vıcdan azabı 😢bankada satmaya ızın vermedı az degıl bankalarda