Melos12 https://imgyukle.com/i/kdo2Nt Kızçeler bakın bura hatta beylikdüzüymüş bende Bugün denk geldim valla normal e ebebk sandım altı ebebk aynı fıyat pahalılar var 2. Kat Fırsat reyonu var iadeli yada paket içi eksik ürünler var ama eksik ürünleride temin edebiliyorsunuz onuda geçtim bazıları eksiksiz kusursuz iadeli gelmiş ürünler ben Bugün baya şey aldım hem kıyafet hem bez hem bu ana kucağı elektrikli göğüs pompamıda oradan aldım alırken çalışanlara sorarsınız eksiksiz mı bu ürün felan diye onlar bakıyor bana eksiksizleri denk geldi🥰
nsakin Melos12 fişinizde açık adres yazıyordur e bebeğin açık adresini verebilir misiniz ☺️ Eşim söyleyecek arkadaşına ☺️ Bu fiyata bedava gerçekten mukabo görüntü açısından çok hoşuma gidiyor ama fiyat olarak ta hep değer mi değmez diye düşünüyordum
Melos12 nsakin valla kuzum benim hoşuma gitti öyle aman aman büyük bişey değil ufak tefek ama tatlı canım nerede yazıyor açık adres fatura numaraya geliyor ya ama torium avm nın orada
Gokyuzum1 Melos12 sağlık olsun ne yapalım belki burada da olur indirim falan şansa 😂 siz iyi günlerde kullanın 🌸
nsakin Gokyuzum1 diğer illere göre İstanbul da daha çok indirimli ürünler alabiliyorsun çok fazla indirim oluyor genelde. Bugün evime ne aldım sayfasını takip etmenizi öneririm . Belki takip ediyorsunuzdur. İndirimli ürünler paylaşılıyor☺️
Gul33 nsakin joie Serina aldım ben. Sansa ve Serina arasında kaldım ikincisini tercih ettim. Ayakları yere sağlam bastığı ve çok yer kaplamadığı için joie olsun istedim. 2.5 yaşında da bir kızım var.Bu markayı hiç bilmiyorum.
nsakin Gul33 bunlar da çok güzel fakat bütçeyi biraz zorluyor 🙄 babyjörn istiyordum ben hamile olduğumu öğrendiğimde 1300 TL falandı indirim dönemime denk getirip 1000 TL ye falan alabilirim diye düşünüyordum şuan 3000 TL oldu maalesef 😑