Yelizmurat Annisler demin banyo yaptim ciktiktan sora sag kasigima dogru boyle kramp gibi bise girip duruyo sizdede oluyomu suan biraz daha var sag kasigimda vurup gidiyo ara ara 5 bucuk haftalik hamileyim suan
Esesli Yelizmurat yerleşme sırasında ağrı yapıyor ben 2 kere acile gitmiştim. Çok rahatsız ederse kanama falan olursa doktoruna git
Efuli53 Yelizmurat bnde geçenki banyomda aynı oldu agrım yoktu duştan sonra oluştu ama uzun sürmüyo kısa kısa agrılar normal bunlar.
RRR Yelizmurat çok sıcak yıkanmamanızı tavsiye ederim beli gevşetiyo düşüğe sebep oluyo hatırlatma olarak yazıyım dedim 😊
Yelizmurat Esesli oyle cok siddetli degil ama hic agrim yoktu birden biri ciktiktan sora banyodan olunca sorim dedim kanamam yok allaha sukur olmazda insallah
Esesli Yelizmurat Benimde oluyordu hatta bi keresinde oturup dururken oldu. Kımıldayamadım o derece kötü oldum ama birşey yoktu 🙈
Efuli53 Yelizmurat hep olucak bunlar cok korkucaz ama maalesef :) bn tuvalete gitmeye korkuyorum artık 🤣
Yelizmurat Efuli53 rabbim kotu bisey gostermesin agrilar gecer gulum bebegimi yeterki saglikli olsun gerisi hic onemli degil acilara katlanacaz biraz
Esma5861 Kızlar korkuyorum yardımcı olun 4 haftalık hMileyim kahverengi akıntı geldi ne yapmam gerekıyor
Yelizmurat Esma5861 canim korkma sakin ol bence bi doktora git muayene ol. Benim bi arkadastada olmustu o gitmisti olsbilir demislerdi korkulcak bise yoktu yani suan 4 aylik hamile
Esesli Yelizmurat annem hep derdi inanmazdım aahhh ahh doğruymuş. Koca iyi birşey olsa adı Gonca olurdu diye