selos1210 Sineemiis evet ben de enteresan şekilde portakal yiyorum kokusu falan nasıl iştahımı açıyor normalde de çok aramam meyve falan🙈 ben geçtiğimiz perşembe günü gittim doktora kese kalp atışı güzel kese kadar bir kanama alanı gözüküyor dedi doktorum bir iğne ve sabah akşam progestan fitil verdi birdahaki kontrolüm 30Aralıkta daha var :( nasıl o kadar bekliycem bilmiyorum birazda endişeliyim tabi ..
Sineemiis selos1210 portakal midemi yakıyor 😞 ya geçer insallah canım kanaman yoksa sorun yok 4 kez bebek kaybettim benim bu 5. Sali günü benim de randevu geçen seni bebek kalp atışı sağlıklı dedi ama dinlettirmedi umarım hiç bi sorun yaşamayız
selos1210 Aselsevde yaa deneyebilmeyi çok isterdim canım ama ben sütü çok çabuk sindiremiyorum rahatsız ediyor beni keşke deneyebilseydim yine de çok sağol bilgi verdiğin için🌸
selos1210 Sineemiis kanamam sadece geçen pazar bir kez oldu iğneyle hemen durdu birdahada gelmedi şükür zaten çok azdı bir ceviz kadar diyim. Çok üzüldüm kayıpların için bunu gerçekten yaşayan anlar benimde ikinci bebeğim ilkini kaybettim 2ay önce. Umarım Salı günü kalp atışını duyar çok güzel haberlerle dönersin evine huzurla 🌸 kaç yaşındaydın özel olmazsa 😌
Tontikannesi @selos1210 oğluma hamileyken hiç midem bulanmadı hep mide yanması çekmiştim şimdi yine hamileyim bunda midem bulanıyor ama cinsiyeti belirsiz
selos1210 Tontikannesi aaa öyle mi ben de çevremde kime sorsam hep kız bebeklerde mide bulantısı yaşamış erkek bebeklerde genelde mide ağrısı belki tesadüf bilemiyorum ama çoğunluk böyle çevremde😌 belki sizin de kızdır 🌸
Sineemiis selos1210 dün iki damla kan geldi gece bugün gittim bi sıkıntı yoktu çok şükür 7+3 müs haftaya bi daha gidicem 😊
Tontikannesi selos1210 evet kızmış bugün öğrendim 🤗 erkekte mide yanması kızda mide bulantısı yaşadım yani
Feyzanne selos1210 yani evet ilk zamanlar daha stresli oluyor açıkçası. Ya da ben öylr oldum. İkili test yapılacakken de çok stres olmuştum neden bilmiyorum. Ama ilk üç ay riskli diyorlar ya 3 ayı geçirince daha rahatlıyorsun gerçekten. Bi de kafanızı rahat tutun bu normal bi süreç bununla yatıp kalkmayın ben bi zaman sonra öyle oldum kafa rahatlığı çok önemli ya buna inanıyorum 🤗🙏🏻
Feyzanne Sineemiis soda faydalı bile en az bir tane içmeliyiz magnezyum açısından zenginlerini tercih edebilirsiniz kızılayın vardı yeşil olandı galiba yazıyo üzerinde zaten :) 5.ayda bacaklar cok ağrıyo magnezyum eksikliğinden valla sodayı ilaç niyetine içen var 😂
selos1210 Sineemiis bir sıkıntı olmamasına çok sevindim canım 🌸 içini ferah tut çok fazla yaşanan bir olaymış zaten hem az gelmiş haftaya daha güzel haberlerle dön evine inşallah
selos1210 Sineemiis Bende de halsizlik arttı midem bulanıyor iştahsızım baya perşembe günü kontrolüm sabırsızlıkla bekliyorum canım
glsmwm_ İlk hamileliğimde aşırı derece yaşadım elma dondurma ve maden suyu iyi geliyordu bana bol bol onlardan tükettim. Mide bulantısını tercih ederim diyordum bu hamileliğimde de bulantılardan çekiyorum birşey isterken dikkat etmek gerekiyormuş 😅😅
selos1210 glsmwm_ Hepsinin ayrı bir zorluğu var demekki🙈 her kadın başka başka ama her hamilelikte başka başka demekki 😅
Sineemiis selos1210 halsizlik bende de var sürekli uyku hali ama yatıp uyumuyorum da garip bi hal 😵💫 mide yanmam gecti gibi şükür ama siskinlik var benimde
Sineemiis selos1210 bide bugün tam rahimin ortasına kramp giriyor sanki dirsek atarlar da canın acır öyle normal Mi bilemedim