brfns Edanur_Dilek ben tatlıya hiç elimi vurmuyordum sürekli ekşi yiyordum tursudan elim hiç çıkmıyordu hatta kayınvalidem de kızdı çocuk küçük büzüşür derisi bu kadar çok ekşi yeme diye ama oğlum olacak inşallah 😊 yani belli olmuyor canım
HGulsah Sherryy bende senın gibiydım 14 hafta erkek dedıler ya :( İki Oğlum var gööğnüm kızdan yanaydı Allah biliyo ya
minikkoalammm Edanur_Dilek ben ilk zamanlr hep ekşi yedim şimdi son zamanlarımdayım hep tatlı yiyorm kızım olucak 😂😂 ekşiyle tatlıyla alakası yk yani
Merve098 Kızımda ekşili şeylere zaafım vardı tatlıyı çok sevdiğim halde yemiyordum oğluma hamileyim hiç ekşi istemedi canm tatlı ve tatlı meyveler istedi canm
MeyraRana Edanur_Dilek vala ben ekşiyide tatlıyı da çok yedim her türlü aşerdim oğluşum olcak Allah izin verirse.
SerraveAnnesii Benim canım hep tatlı istiyordu 😂 tatlıyı çok yiyordum 18. Haftada kızım olacağını öğrendim bence ekşiyle tatlıyla pek alakası yok 😋
Elanurgvn61 Edanur_Dilek en başından beri hep ekşi aşerdim gece yarısı eşime limon aldırdım kilo kilo yedim. Herkes kızın olur dedi oğlusum oluyor❤
Melek__55 Edanur_Dilek benim hep yeşil ekşili zeytin turşu çekmişti Kızım olacak 😄😄 ama hiç kusmam falann olmadı mide bulantısı falan alakası yok bence belirtilerle
Ceress Edanur_Dilek ilk 2,5-3 ay sürekli turşu ekşi yedim oğlum olacak 🤷♀️ şimdi değişti gerçi tatlıya döndük :) o eskidenmiş sanırım ilgisi yok tatlı ekşi yemeyle :)
bebeliannegeldi Edanur_Dilek ben iki gebeliğimde de ekşi istiyordum. İlki erkek ikincisi kız. Tatlıdan soğumuştum ikisinde de
asel35ece Edanur_Dilek ilk kızımda deli gibi turşu maden suyu falan tükettim sürekli canım isterdi bilmiyorum belkide psikolojik olarak etkileniyoruz şimdi hamileyim ve tekrar kızım olacak ama bunda hiç aklıma gelmiyo
Seraydural Edanur_Dilek genelde oyle eltim kız olucak gibi doktor oyle demiş eksi yiyo ben 4 haftalıkığım tursu kokusundan nefret ediyorım