Ceylanyusuf Firdevssaim şimdi tam 40 haftalık oldum bebeğim tersdi döndü ve yerini aldı Allah'ın izniyle bugün yarın doğum yaparım inşallah
Firdevssaim Emelunlu doktorum karnima masaj yapmami evde gunde 4 5 defa 5er dk aralikla girgir yapmami karnima fener tutmami soyledi yapmaya calsyrm elbette lakin ne olur blmyrm
Nuraypazarlioglu Firdevssaim dönmesi icin yapman gerekenler nelermiş? Benimki doğum.pozisyonundaydi ama sıkılmış olmalıki ters donmus tekrar😊
Firdevssaim Nuraypazarlioglu evde gun icinde 4 5 defa 5er dakika olarak girgir yap karnin bosluga duser bebegin yeri genisler donebilir dedi.karnina yattigin zaman sag elinle saat yönünde 10 dan 6 ya kadar masaj yap dedi.ayni sekilde fener tut bebegin isigi gormeye basladi dedi yine siz doktorunza danisin
Emelunlu Firdevssaim zaten gebelik 40 hafta üzerinden takip ediliyor ,normal süresi bu,doktorunuz açısından bebekle ilgili bi sıkıntı yoksa bu süreci bekleyebilirsiniz
Firdevssaim Emelunlu herhangibir sikintidan söz etmedi ilk gebeligim ustelik ve 39. Hafta bayrama denk geliyor
SeyidenurSevim Benimki de ters canım doktor bacaklarını açarak emekle dedi yaptım ama fayda etmedi ve şuan 37 haftalığız doktor dönmesini beklemiyorum artık suyun az dedi hayırlısı sağ salim kucağımıza alalım da 😌
Emelunlu Firdevssaim senin yine iyi Canım ,benim 41.hafta bayrama geliyor ,bu hafta 40a giriyoruz bakalım 🤔
Firdevssaim Emelunlu ayy zor o zaman Allah kolaylik versn cunku bayram haftası doktr hemsire derken zor olur