Annesininbalii Aleynaaa61 benim canm çok tatlı istiyordu her gün yiyordum tatlı… Sonra şeker çıktı 🤭🤭☺️☺️
Aleynaaa61 Annesininbalii kaçıncı haftada yaptırdınız benimde canım hep tatlı istiyor bir çikolata yiyorum günde 😂 daha fazla tutuyorum kendimi bazen tutamıyorum
[silindi] 26+3 teyim 11 kilo aldım artık biraz daha dikkat ediyorum. gebelikten önce diyet yapıp 5-6 kilo vermiştim aslında önce onları aldım sanki
Burcumor-28 25 haftalığız 7-8 kilo aldım.Diyet yapmıyorum çünkü yemek yemek çok güzel 😍 göbeğim haricinde kilo aldığım belli olmuyor.Daha 10 kilo alırım diye düşünüyorum umrumda değil pek
Aleynaaa61 Burcumor-28 bende sadece göbekten kilo aldım hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum hepsi de oluyor. Bir de ara sıra yüzüm şişiyor uyandığımda o kadar
mor_menekse1 bizde 26 haftadayız çok şükür 52 ile kaldım şuan 57 kilodayım bulantılarla devam ilaçsız birgün düşünemiyorum aldığımı da veririm yoksa 😂
Annesininbalii Aleynaaa61 24. Haftada yaptırdım ben hemen , 50 ml yükleme yapıldı bir daha yapılmadı 199 çıktı diyete başladım şimdi hiç denecek kadar az yiyorum tatlıyı 🤭 canm abur cubur çekiyor , hangisinin şekeri azsa ondan alıp yiyorum az az 🤭🤭🤭😅😅😅