Aleynaaa61 Bugün 26. Haftaya girdik. 8 kilo aldım sizce normal mi? Bir de kasıklarımda agrı oluyor sebebi ne olabilir🥺
Clementinee Aleynaaa61 30. Haftamdayım 5 kg aldım canım. Kasık ağrısı uzun süreli değilse olabiliyor canım doktoruna danış yinede bazen idrar yolu enfeksiyonu oluyor🤍
incikinannesi Aleynaaa61 27. Haftayız bugün 6kg aldım🤭 çok takıyordum kafama ama yatarak hamilelik geçirenlerden olduğum için kendimi avutuyorum veririz inşallah yaaaa sağlık olsun😌 kasık ağrısı benim de oluyor ama ara ara uzun sürmüyor
Boesie Aleynaaa61 Bende 26ya girmek uzereyim 7 kilo aldim canim ama nereye aldim bilmiyorum heryerim ayni bi gobek var sadece😂
Minnakkurabiyeveannesi27 Aleynaaa61 kuzum en son 24 haftada 9 kilo almıştım Kasık ağrıları benim de oluyor o bebek büyüyor ve yerleşiyor ondan dolayiymis doktorum korkma demisti
Esra7703 Burcusenkoc 24.cü haftadayım 62 kilo ile gebe kaldım 69 kilo oldum normal mi ve bazen yemekten kalktıgımda bile ac hissediyorum doymuyorum gibiyim normal mi ? Doğurana kadar 10 kilo daha alırım diye korkuyorum 🙄
Aleynaaa61 Annesininbalii bende çok dikkat ediyorum ama 19-23 hafta arası aldım 5 kiloyu o aralar çok yedim 😢😂
Annesininbalii Aleynaaa61 bende gebelik şekeri çıktı o yüzden diyet 🤭yoksa önüme gelsede gelmesede her şeyi yerim 🤭🤭🤭
Burcusenkoc Esra7703 bende anlamıyorum 😅 sürekli gün gün artış oluyor ama abartmadan canınızın istediği herseyi yiyin 7-8 kilo alırsınız bence en fazla ödem şişlik de oluşur son zamanlar
teletabi Aleynaaa61 26+1 11 kilo aldım dün tartıldım🙈kasık ağrısı bel ve kalça ağrısı başından beri var giderek artıyor çare bulamadım
Aleynaaa61 teletabi sıcak su torbası koyuyorum ben artık ani sızı gibi oluyor kasık agrılarım bebek hareketleri de arttı
Annesininbalii Aleynaaa61 benim canm çok tatlı istiyordu her gün yiyordum tatlı… Sonra şeker çıktı 🤭🤭☺️☺️