Rukiyee Deniz14 benim ikinci gebeliğim ilkinde 37.haftaya kadar çağsuya gitmiştim arzu dede ye ama hiç memnun kalmadım bana sen normal doğum falan yapamazsın demişti çok şükür yapabildim yani😊
Rukiyee Deniz14 o kadar kesin konuşma canım herkesin doğumu aynı olmaz her doğum zor olacak diye bişeyde yok☺
Deniz14 Rukiyee bakalım 3 doktor değiştirdim kadın doğumda o yüzden yarınki randevudan sonra direk özele gidicem
Deniz14 aysegul1414 o zaman ben de memnun kalmazsam tekrardan çağsuda yaptırırım hangi hastaneye hangi doktora gidiyosunuz
aysegul1414 Deniz14 kAdın doğuma gidiyorum ben ayrıntılı ultrasonda üniversiteye göndermişlerdi doğumum kAdın doğumda olcak pazartesi günü doktorum yıldırım durak
NilayKorkmazIlhan Deniz14 ben çağsuda yaptırdım detaylıyı memnunda kaldım çıktı falanda verdiler herşeyi inceledi 🤗
Deniz14 aysegul1414 memnun musum doktordan bende ilhan duman diyip duruyodum yıldırım durağa gidicem yarın ramdevu aldım 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Hamilelik kafama vurdu unutkanlık had saffada
elvann Rukiyee genelde araştırmadaki doktorlar radyolog klinikteki perinatoloji doktoru o yüzden boluda yok
feymu14 Ben de kadın Doğuma gidiyorum doktorum Bekir gülaç çok memnunun tavsiye ederim o kadar kalabalık hastası olmasına rağmen çok ilgili kibar bir doktor hiç acele ettirmiyor bir deneyin isterseniz