elvann Rukiyee genelde araştırmadaki doktorlar radyolog klinikteki perinatoloji doktoru o yüzden boluda yok
Deniz14 Rukiyee 16+4üz🤰🏼🤰🏼 doğum normalde 2 haziran ama ben sezaryen istiyorum o yüzden mayısın son haftası şu anda kadın doğuma gidiyorum ama Çağsuya Doğu beye gidicem ya da Fatma Hatuna Pınar Hanıma
Rukiyee Deniz14 16+5 im bende 1 haziran doğumum😊 neden sezeryan düşünüyorsun kadın doğumdaki doktorun kimdi😊
Deniz14 Rukiyee ilk hamileliğim ve normal doğumdan korkuyorum kadın doğumda necla hanım ama hiç memnun kalmadığım için yarın İlhan beye gidicem 3 lü test için cinsiyeti öğrenicez inşallah🙏🏻🙏🏻
Deniz14 Rukiyee kadın doğumda ilgilenmiyorlar hiç hasta mahremiyeti yok çok sinir oluyorum o hastaneye
Rukiyee Deniz14 Bende çok korkuyodum canım yapamasaydım ben yapamazdım kadın doğumdaki gebe okuluna gittin mi hiç orda baya rahatlatıyorlar insanı tavsiye ederm😊
Rukiyee Deniz14 necla hanımla ilgili bende çok şikayet duydum gökçe hanımın çok fazla hastası yok Ve daha rahat sen muayene odasındayken kimseyi almıyo oraya
Rukiyee Deniz14 benim ikinci gebeliğim ilkinde 37.haftaya kadar çağsuya gitmiştim arzu dede ye ama hiç memnun kalmadım bana sen normal doğum falan yapamazsın demişti çok şükür yapabildim yani😊
Deniz14 Rukiyee gitmedim yarın bir sorarım çok çok korkuyorum ben 18 yaşımdayım biraz da ondan kaynaklanıyor sanırım
Deniz14 Rukiyee sezaryen düşündüpüm için özele gidicem zaten Pınar hanımı bire bir tanıyorum gayet iyi ve ilgili Doğu bey de eşi o da çok iyi cidden