Havva-42 annesi19 kesin bir sonuç verir mi bilmimyorm biz 3 arkadaş hamileyiz ve doğru çıktı Çin takvimi yapabilirsiniz
Rezan_korkmaz Havva-42 bende hep deniyorum erkek çıktı ama bebişime bir kız bir erkek dediler bakalım artık nasip 😀🙋🏻♀️
Havva-42 annesi19 tabiki doğum tarihinizi gün ay ve yıl olarak bide son adet tarihiniz gün ay yıl olarak
Seymaa30 Havva-42 ayy bende merak ettim banada bakabilir misiniz🙈🤗 eşim 27.01.1990 ben 10.04.1990 son regl :22 Eylül 2021
annesi19 Havva-42 Ay insallahhh erkek istiyorum bendeeeee🤤🤤🤤 11 haftalık şu an. Ay sonu gidicem doktora bakalım dogru mu cıkacak😍
Havva-42 annesi19 Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde gönlünüze göre versin inşallah ben 11 haftalıkken öğrenmiştim bebeğimin cinsiyetini inşallah kızım olucak 🤲
Havva-42 Seymaa30 tabiki dizinde kız bebek gösteriyor lütfen cinsiyetlerinizi öğrenince yazın bilelim merak ettim doğru çıkacak mı siz kaç haftalıksınz 😍😍
Havva-42 AylinKrt doğum tarihinizi ve son adet tarihinizi yazarsanız gün ay yıl olarak bakarım tabiki 😍
Zehratay Bende erkek görünüyor ama bugün kzım olacağını öğrendim bence pek inanamayın böyle şeylere 😊
Kbrakf Zehratay kaç haftalıksınız şuan bende 13.haftada bu hafta gittim kuza benzetti ama yanılma ne olur bilmem
Havva-42 Kbrakf ben 11 haftalıkken gittiğimde kıza benziyor dedi 31 haftalığız ve inşallah kızım olucak yanılma payı da olabiliyor ayrıntlı ultrasonda kesin söylerler