Merve899 Ben 3 cm açıklıkla 5 gündür yalancı sancılarla kasılmalarla günümü geçiriyorum 😂 36+4 üm ne zaman gelicek gerçekten bilemiyorum 😂 her gün doktordayız gece sancı var sabah yok 🤣 Yay burcu mu olucak oğlak erkeği ni olucak… kafamda deli sorular 😂
prensesannesiiiiii Kygll-6 aynen canım 37 yeter dua et banada bende 37 38de doğrayım 40ları bulamayak😁🙈
MCansuUz prensesannesiiiiii valla ya geberıyorumm gece hıc durmuyot benım kı gunduz daha az hareketli gece gümbür gümbür canımı yakıyor artık ittirip kaktırırken karnımı iyüce gerdiriyor 🤣🤣🤣🤣
prensesannesiiiiii Kygll-6 amin amin inşallah bekeleyn tüm anne adayları sağlıkla kavuşsun bebeğine 🤲❤️
Melisaa97 MCansuUz Son 14 gün kaldı Bi aksilik çıkmazsa yarın inşallah kucağıma alıcam Allah nasıp ederse 🤲🌸💕
Deletedmom_33 MCansuUz 67 son. Ama yolumuz sezeryan görünüyor. Ortalama 10 gün daha eksilse 57. Geçmiyorrrrrrr
prensesannesiiiiii MCansuUz benimki kendini çok topluyor kasıyor seninde öyle oluyor mu bebek kendini kasınca nefesim kesiliyor 🙄🥵🥵🤦♀️😊