MCansuUz Sertbas41 geçiyor geçiyor ben hatta dün eşime vay be nereden nereye geldik şuna bak diyordum doğunca da derim artık daha dün karnımdaydın diye 🤣❤️
tazeannecik1 leylo29 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ben hiç anlamıyorum günlerden falan inan İnşallah vaktinde sağlıkla gelsin bebeşin ♥️
Kygll-6 prensesannesiiiiii Benim ikinci sezeryan kızım kırk hafta makat geliş yüzünden sezeryan doğum yaptım bu ikinci sezeryan şuan 35+5 sanırım on Ocak dedi ama riskli gebeyim suyum fazla ay sonuna kadr sknti olmazsa eğer on Ocak doğum dokuzu yatış dedi nasip eylerse rabbim
prensesannesiiiiii Kygll-6 hım anladım canım normal doğum sandım ondan dolayı şarırdım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sorunsuz sıkıntısız inşallah 🤲❤️
Kygll-6 prensesannesiiiiii Allahim razı olsun saol kuzum cümlemizin sezeryan olacam ben ama 37 görsem yeter diorm cnku durumum riskli
Kygll-6 MCansuUz Suyumbfazla hala kategorideym 36 geldik ama hala korkyrm kordon dolanma riski var şuan 35+5 sanrmama durduğu kadr duracak dedi
MCansuUz Kygll-6 Allahım korur onu dusunme öyle harekelteını takıp et hareket edıyormu dıye gun ıcınde sureklı kotusumu dusunursen gelır bulur
prensesannesiiiiii Kygll-6 aynen canım 37 yeter dua et banada bende 37 38de doğrayım 40ları bulamayak😁🙈