Hamisssss Merhaba kızlar Antalya’da hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz acaba muayene ücretleriniz ne kadar oldu zamlandı mı 🙈🤰
iremibrahim Hamisssss İlk doğumunu vitalede ALİ fuatta yaptım muayene şimdi olmuş 235 ben 140 gidiyordum 6.5 ay önce şimdi hamile olduğumu öğrendim Mehmet Sinan kursuna gidiyorum 140 TL ama tokide oturana indirimli anlaşmalı 119 TL
Asudeprenses Hamisssss medstar topçulara gidiyorum, muayene ücreti 205 tl,normal doğum 3750 tl +2kisi korona testi 340 tl,doğum yapan ve refakatçi olan kişiye yapılıyor. ocakta zam gelecek.
FatihBatur Hamisssss medstar topçulara gidiyorum nilsem hanıma ilk oğlumu da orda o doktora yaptırmıştım kısmet olursa şimdi de orda olacağım muayene 205 TL doğum 3750 sezeryan fiyatı ben cok memnunum hastane cok ilgili arkadaşım da Mart ayında doğum yaptı oda hemşirelerin ilgisinden falsn cok cok memnun kaldi
Quen Ben tıp hastanesinin özel muanesine gidiyorum 200 tl . Cok memnunum çünkü yarı devlet yarı özel olunca . Cok masrafta olmuyor sdce muaneye para veriyorsun..sezeryan olucam 1 hafta için sezeryan içinde 2000 tl para istedi
Mom38247 Quen muratpasada mi bu hastane? randevular yine mhrsden mi aliniyo yoksa ozel sistemi calisiyolar? birde sadece muayene derken, kan vs tahlil odemesi olmuyomu?
Elif-meltem07 Özel Akdeniz şifa hastanesi Kerim Emrah Yavuz a gidiyorum muayenesi 140 TL ( bu arada önce vitaleye gidiyordum )
Elif-meltem07 Hamisssss fatih bey di ama hastane çok yoğun çalışanlar bir o kadar sinir bozucu ve her şey normal diğer özel hastanelere göre daha fazla fiyat mide bulantılarım çok oluyordu ilk dönem serum taktılar bi seruma muayene ücreti hariç 300 TL aldılar
whitedream Hamisssss ay genemi zam gelmiş daha iki ay önce gelmedi mi ya🤔 bu hafta kontrolüm var acaba doğum ücretleri belli oldumu ocak ayı için belki soran olmuştur
nlycltk Hamisssss daha yeni mi öğrendiniz sezeryan fiyatını bende vitaliye gidiyorum Ocak sonu Şubat başı doğumum var da daha konuşmadık da 🤗
whitedream Hamisssss ayy 750 lira zam gelmiş 😕 15 gün önce sorduğumda belli değildi 3 hafta sonra doğumum var inş dahada artmaz önceden anlaşma gibi bi durum olsa keşke