Nazliii35 Merhabayenianne 27+4 1360 gram dedi ama kafası çok aşşağıdaymış baya riskim var tuvalet hariç kalkmak yasak dedi 34-35 leri görürüm inşallah birde öyle böyle değil çok hareketli 😞
Merhabayenianne Lulikli babypoemnur defomom Cansuada24 Glshhhh94 Kızlar bebişlerin cinsiyeti ne? Birde hareketleri nasıl bebişler döndü mü bu arada benim hala makat geliş pozisyonunda allah nasip ederse oğluşumu bekliyorum hareketlerimizde biraz sakin bir bebiş☺️
Glshhhh94 Merhabayenianne Benimki kız canım makat gelisti en son degisiklik yapmadiysa🙈😅Hareketlerde de son 2 gündür sakinlesti hic durmuyordu maşallah
defomom Merhabayenianne biz kız bebek bekliyoruz ve başından beri hep baş geliş pozisyonunda hiç değiştirmedi yada ultrasonda hep tesadüfen öyle denk geldi bilmiyorum 3 kontrolde başı aşağıdaydı 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Cansuada24 Merhabayenianne biz kızız teyzesi zaten bizimki hic yukarı cıkmadı hep sag altta kafası ayakları sol göğsümün altında hareketi icerde partilemeye bayılıyoruz özellikle muz cikolata yedik mi ohh bizden iyisi yok rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🥰
babypoemnur Merhabayenianne ben dinlendiğim vakitler çok hareketli makat geliş hala oğlumu bekliyorum bende 🥰
Canselyaren Ayyy bı bnim bebiş mi küçük ya 23 te 778 grm demişti acile gittiğim bı Dr bugün kndi doktoruma gittim normalde 26 hafta 5 günlük tüm 27 hafta 2 gün uyumlu 900 grm çıktı boyu 37 cm çok az deilmi ya 🙁 acaba yanlış mı ölçtü diyorum
Merhabayenianne Canselyaren canım benim belkide yanlış ölçmüştür zaten bi anda hızlıca kilo alıyorlarmıl tedirgin olma ben en son gittiğimde 760 gramdı sonra 3 hafta sonra bi baktık 1100 olmuştu bile 🙈
Merhabayenianne Glshhhh94 ay benimkide çok sakin anlamıyorum hep sakindi genel olarak ama korkuyorum böyle olunca 🙈 tospa hareket etmekte güçlüç çekiyor resmen 🤣
Merhabayenianne defomom bizimki başından beri makat geliş anlamadım aon kontrolümde doktorum biraz gürültülü olabilir dönmesi dedi yani vanıjı yakabilir dedi o yüzden tedirgin geçiypr bi kaç günüm içime şüphe saldı🙈
Merhabayenianne Canselyaren canım üzülme bebeğe yansır sen üzülünce oda etkileniyor allahın izniyle bi anda büyür sende şaşırırsın😘💜
Merhabayenianne Cansuada24 amin canım benim inşallah size de prensese de maşallah diyelim 🙈 ne güzel parti var sizde bizde de hep bir uyku hali hakim🤣🤣🤣
Merhabayenianne babypoemnur maşallah🤲🏻 Bizim oğlan sakşn demekki ben dinlensem de hareketli de olsam hep sakin 🙈🤣🤣🤣
SekerAnne Merhabayenianne 27+4 olduk biz de 26+5 de gitmiştim 1067 gramdı boyu da 35 cm sanırım , kızımız olacak inş bizim de Bende de kasık ağrısı çok fazla plesanta previayım yorgunluk yasak zaten
babypoemnur Merhabayenianne gün içerisinde o kadar hareketliyim ki çocuk alıştı bu duruma kalk iş yap diyor heralde 😂🤭