Merhabayenianne Güzel anneler nasıl gidiyor 27 hafta son durumlarımız ne bebişler kaçar kg oldu anlatın bakalım🥰☺️
babypoemnur Merhabayenianne bugün 1100 gram dedi doktorumuz bulantı kusma son gaz devam sırt ağrım var bide geceleri çok tuvalete kalkıyorum onun dışında çok şükür 27+4den selamlar 🐣🤭🥰
Lulikli Merhabayenianne 27+2 de gittim canım dün 36 cm 1139 gram dedi pıtırcığım 👶🏻💙 Gezdiğim zaman az da gezsem çok da müthiş bir bel ağrım oluyor. Bebeğimin kıyafetlerini yıkayacağım artık sonra da ütüleyip yerlerine yerleştirme. Gerçekten gün geçtikçe insan ağırlaşıyor
Zeytin20 Merhabayenianne 26+1 olur mu 😆 24 haftalıkken 753 gramdı. 31 Aralık kontrolüm var . Tam 28 haftalık olmuş olucam.
Merhabayenianne babypoemnur maşallah diyelim bebişiöize 💕 artık ağrıları görmezden geleveğiz 🙈 bizde 1100 olmuşuz 27+ 2 yiz💜
Merhabayenianne Lulikli babypoemnur defomom Cansuada24 Glshhhh94 Kızlar bebişlerin cinsiyeti ne? Birde hareketleri nasıl bebişler döndü mü bu arada benim hala makat geliş pozisyonunda allah nasip ederse oğluşumu bekliyorum hareketlerimizde biraz sakin bir bebiş☺️
Merhabayenianne Lulikli ayy evet o bende de var gün geçtikçe zorlanıyorum artık geceleri uyku düzeniö bitti 🙈
defomom Günlük rutin kahvaltı kuruyemiş sebze meyve özellikle yiyorum ekstra bişe yemiyorum yoğurt tüketiyorum ceviz tüketiyorum günlük 1 soda mutlaka içmeye özen gösteriyorum sma en çok meyve yiyorum ondan galiba 😂
Glshhhh94 Merhabayenianne 27+0 da 39cn 1126gr dı.Şimdi 27+4 olduk biraz ayakta kalsam vajina agrisi bacak arasindaki kemiklerim sızlıyor anlamadım niye böyle olan varmi acaba
Merhabayenianne Glshhhh94 maşlalah bebişe bende şimdilik yok sadece gece uyku problemi var gece yatamıyorum bide sürekli göbek deliğimin yan tarafında batma var oda doktorum göbek kordonun ordan geçiyor desi o sebebptenmiş🙈